AcasăNewsBarbat gasit fara suflare intr-un bloc din Timisoara de catre mecanicii veniti...

Barbat gasit fara suflare intr-un bloc din Timisoara de catre mecanicii veniti sa repare liftul

Locatarii unui bloc din Timisoara au chemat specialistii pentru a repara liftul blocului, care ramasese blocat. Nimeni nu si-a imaginat ce aveau sa descopere in putul ascensorului.

Mecanicii, dar si vecinii unui barbat in varsta de aproximativ 70 de ani au fost socati sa gaseasca, miercuri dimineata, trupul plin de sange al locatarului, zacand sub cabina liftului. Omul a cazut in gol si nu a mai putut fi salvat de medicii chemati de urgenta la scara blocului, pentru a incerca sa-l salveze.

Locatarii au chemat politia, iar oamenii legii au inceput sa adune probe pentru a elucida cazu ce a sadit groaza in randul locatarilor. Daca intr-o prima faza s-a crezut ca e vorba de un accident tragic, anchetatorii nu exclud nici ipoteza ca barbatul, care locuia singur in apartamentul pe care il avea in blocul respectiv, sa fi vrut sa-si puna capat zilelor, potrivit opiniatimisoarei.ro. Trupul fara viata al barbatului a fost transportat la Medicina Legala, autopsia urmand sa stabileasca exact cauza decesului victimei.

Sursa foto: stiri.botosani.ro

683 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger