AcasăNewsBărbat electrocutat la un combinat din Drobeta Turnu Severin. Tânărul, transferat în...

Bărbat electrocutat la un combinat din Drobeta Turnu Severin. Tânărul, transferat în Capitală cu un elicopter

sursa foto: focuspress.ro

Un accident produs – din primele informații – în timpul unei manevre de lucru la un tablou electric a trimis în grija medicilor un tânăr de 25 de ani, angajat al unui combinat din Drobeta-Turnu Severin. Bărbatul s-a electrocutat, suferind arsuri pe o suprafața semnificativă a corpului.

Oamenii legii din Drobeta Turnu Severin au intervenit, marţi, la locul incidentului. Tânărul în vârstă de 25 de ani s-a electrocutat în timpul serviciului la Combinatul de Hârtie şi Celuloză, fiind dus la spital, cu arsuri pe 60 la sută din suprafaţa corpului, potrivit ziare.com.

S-ar fi electrocutat în timp ce lucra

Tânărul a fost apoi preluat de un elicopter SMURD şi transferat la Bucureşti, conform aceleiași surse.

Din primele date transmise de poliția mehedințeană, poliția a fost anunțată în cursul dimineții de marți despre această situație apărută la combinatul din Drobeta-Turnu Severin. Iar oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru a face cercetări.

„La data de 06 iunie a.c., ora 07.23, Poliţia municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un angajat al unui combinat din Drobeta-Turnu Severin cu privire la faptul că un coleg de al său s-ar fi electrocutat în timpul unei manevre de lucru. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Birourilor Ordine Publică şi Investigaţii Criminale care, în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 25 de ani, angajat al unui combinat din Drobeta-Turnu Severin s-ar fi electrocutat în timp ce efectua o manevră de lucru la unul din tablourile electrice. Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, a transmis IPJ Mehedinţi.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi vătămare corporală din culpă, conform aceleiași surse.

author avatar
Andrei Coman