AcasăNewsBărbat din Argeş, cercetat de Poliţie după ce s-a îmbătat, a dat...

Bărbat din Argeş, cercetat de Poliţie după ce s-a îmbătat, a dat foc unei maşini şi a avariat alte autoturisme – VIDEO

incendiuBărbat din Argeş, cercetat de Poliţie după ce s-a îmbătat, a dat foc unei maşini şi a avariat alte autoturisme - VIDEO / captură video

Poliţiştii din Curtea de Argeş au imobilizat un tânăr de 27 ani înarmat cu două cuţite care a distrus un geam şi parbrizul unui autoturism, parcat la poarta imobilului tatălui său, după care a incendiat o altă maşină a aceleiaşi persoane.

Poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 20:00, prin apel la 112, că un bărbat din Curtea de Argeş ar fi incendiat un autoturism şi are asupra sa două cuţite, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Bărbatul era înarmat cu două cuțite

„Din primele verificări, s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Curtea de Argeş, pe fondul consumului de alcool, având asupra sa două cuţite, ar fi distrus un geam şi parbrizul unui autoturism, parcat la poarta imobilului tatălui său, după care ar fi incendiat un alt autoturism, aparţinând aceleiaşi persoane”, se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului l-au imobilizat pe bărbat şi l-au condus la audieri.

„În urma incendiului, a fost avariată şi o autoutilitară, parcată în apropiere. Cercetările continuă, urmând ca, după administrarea probatoriului, să fie luate măsurile legale în consecinţă”, precizează IPJ Argeş.

author avatar
Andreea Vlad
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger