AcasăNewsBarbat cazut in fata metroului bucurestean

Barbat cazut in fata metroului bucurestean

Fum la metrou, la stația Unirii! Circulație îngreunată pe Magistralele 1 și 3 - VIDEO

Calatorii care se aflau pe acelasi peron cu un barbat care a ajuns in fata unei garnituri de metrou care abia ce intra in statia Constantin Brancoveanu nu vor uita prea curand imaginile care li s-au derulat prin fata ochilor cu o repeziciune fantastica. La fel nici mecanicul acelui metrou.

Incidentul in urma caruia un om in varsta de aproximativ 50 de ani a fost dus de urgenta la spital, cu o ambulanta, a avut loc in aceasta dimineata. Dupa o prima evaluare, victima nu ar fi avut leziuni care sa ii puna viata in pericol.

Din cate au anuntat televiziunile de stiri, martorii au povestit faptul ca li s-a parut ca barbatul nu ar fi cazut accidental pe sine, ci ca ar fi vrut sa se arunce in fata trenului care abiace ajunsese in statia aflata pe raza sectorului 4 al Capitalei.

Daca a fost sau nu o sentativa de suicid, ramane ca anchetatorii sa se pronunte, la finele unei investigatii demarate in acest sens. ar mai fi de precizat faptul ca traficul in subteran, pe linia respectiva, a fost afectat pentru o perioada, insa la aceasta ora nu mai sunt probleme de acest gen.

184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger