AcasăNewsBărbat care amenința cu o armă albă, imobilizat de polițiștii din București!...

Bărbat care amenința cu o armă albă, imobilizat de polițiștii din București! Momentul intervenției, surprins în imagini – VIDEO

(sursa foto: facebook)

Incident în plină stradă, polițiștii au intervenit imediat! Un bărbat a ajuns la o secție de poliție din Capitală, după ce a fost imobilizat, joi, de către oamenii legii, care au observat că are la el o armă albă, cu care ar fi amenințat.

Poliția Capitalei a anunțat, într-un scurt comunicat, că joi dimineață, în 3 noiembrie, „în timp ce polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Pregătire Profesională se deplasau la un poligon, în vederea desfășurării ședințelor de tragere cu polițiștii Capitalei, au observat un bărbat, care avea asupra lui o armă albă și amenința cu aceasta”.

Momentul imobilizării bărbatului, surprins în imagini

Potrivit stirileprotv.ro, bărbatul prins de către oamenii legii ar fi amenințat cu un cuțit.
Imediat, polițiștii au intervenit și l-au imobilizat pe bărbat. Apoi, acesta a fost dus la sediul Poliției. Mai precis, omul a fost „preluat și condus la sediu de către polițiștii Secției 1, în vederea continuării verificărilor și luării măsurilor legale”.

Din imagini se poate observa că oamenii legii care au intervenit pentru imobilizarea bărbatului nu aveau uniforme, ci erau îmbrăcați în civil. Bărbatul pare nedumerit de ce i se întâmplă. „Ce-am făcut?” – întreabă la un moment dat acesta.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, se precizează în același comunicat.

 

author avatar
Andrei Coman
305 afisari

3 COMENTARII

  1. fakeyy fakeyy fakeyy
    se baga in seama cu mass-media!!!!!!!!!!

    (sa lucreze mai mult la psihicu politzistului
    sa previna auto-sinuciderea)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger