AcasăNewsBărbat CĂLCAT de trei mașini. În Constanța lucrurile o iau razna

Bărbat CĂLCAT de trei mașini. În Constanța lucrurile o iau razna

Un bărbat a fost accidentat mortal marţi noaptea pe A4, în zona Nodului Rutier A2-DN 3, fiind călcat succesiv de trei autovehicule, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Sursa foto: Facebook

Conform sursei citate, marţi noaptea la ora 22:10, poliţiştii au fost anunţaţi la 112 despre producerea unui grav accident rutier pe A4, la km 10, în zona Nodului Rutier A2-DN 3, sensul Agigea-Ovidiu, a cărui victimă a fost un bărbat ce se deplasa pietonal pe marginea carosabilului.
Potrivit poliţiştilor, victima, în vârstă de aproximativ 55 de ani, cu identitate necunoscută, deocamdată, a fost lovită şi ulterior călcată de cele trei autovehicule ce se deplasau pe autostradă, circulaţia rutieră fiind oprită în zona accidentului până la ora 00,10.

Informația vine la numai câteva zile după catastrofele de la Festivalul Neversea, care au inclus un deces și numeroase intervenții ale SMURD și ale poliției antidrog.

Pentru detalii citiți și Traficul și consumul de droguri la Festivalul Neversea au spart tiparele mioritice, precum și Moarte în Constanța: Continuă marele fiasco de la Festivalul Neversea.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
319 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger