AcasăNewsBărbat bătut, umilit şi înjunghiat de 4 bărbaţi, în Bucureşti! Grav rănit,...

Bărbat bătut, umilit şi înjunghiat de 4 bărbaţi, în Bucureşti! Grav rănit, a reuşit totuşi să scape. Cum?

politia

Un caz desprins din filmele de groază a avut loc în Bucureşti. Omul a scăpat de moarte ca prin urechile acului. Episodul horror a avut loc pe 25 august, dar între timp au ieşit la lumină mai multe detalii.

L-au ademenit într-un apartament şi l-au batjocorit

Patru tineri sunt acuzați că au intrat în apartamentul unei persoane de sex feminin, situat în Sectorul 1. Aici, ei și-au atras victima, folosindu-se de telefonul femeii.

Ajuns la apartamentul în cauză, el a fost băgat cu forța în locuință. Aici, suspecții l-au bătut 40 de minute, cu scopul de a obține bani. L-ar fi și înjunghiat. În final, i-au furat telefonul mobil și un portofel cu bani și documente.

„Ulterior, în momentul în care bărbatul agresat a încercat să își asigure scăparea, doi dintre bănuiți ar fi exercitat din nou violențe asupra lui, apoi l-ar fi condus cu forța în două scări de bloc, iar în momentul în care acesta a fost a introdus în lift, a reușit să fugă.

În urma agresiunilor exercitate de către cei patru asupra bărbatului, aceștia i-au provocat leziuni traumatice ce necesită 35-40 de zile de îngrijiri medicale”, informează Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Suspecţii, reţinuţi

Poliția din Capitală mai anunță că, la percheziții, au ridicat mai multe bunuri de interes, printre care și mai multe substanțe, posibil droguri.

Cei patru tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

author avatar
Andrei Ștefan
739 afisari

4 COMENTARII

  1. Si-au bulit viata cei patru tinerei. Pentru talharie calificata nu te iarta nimeni. Este de la 5 la 12 ani de „vacanta”.

      • Ai inteles din ceea ce am scris eu o laie. Daca ti-a placut chiulul mai mult decat cartea, ar fi cazul sa nu mai comentezi pe aici.

  2. Mai trebuie puse la zid unele animale . Spre exemplu și să se știe de frică căci nu se știe. Să lăsăm minciună cu ,, democrația ” și altele .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger