AcasăNewsBărbat bătut cu sălbăticie de doi tineri, în propriul magazin. Imagini șocante...

Bărbat bătut cu sălbăticie de doi tineri, în propriul magazin. Imagini șocante surprinse de camerele de supraveghere (VIDEO)

barbat batutBărbat bătut cu sălbăticie de doi tineri, în propriul magazin. Imagini șocante surprinse de camerele de supraveghere (VIDEO)

Camerele de supraveghere ale unui magazin din comuna vrânceană Răcoasa au surprins momentul în care patronul a fost bătut fără milă de doi agresori.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, la ora 21.40, potrivit Adevarul, când mai multe persoane pătrund în interiorul magazinului, după ce au sărit în prealabil gardul de la intrare.

Pe imagini se poate observa cum unul dintre tineri, îmbrăcat în albastru, este cel care pare hotărât să se răzbune pe bărbatul aflat în magazin. (vezi imaginile VIDEO AICI)

Ajuns în magazin, tânărul a început să distrugă rafturile în încercarea de a-l determina pe bărbat să iasă dintr-o încăpere în care se afla.

„Echipajul de poliţie a identificat proprietarul magazinului, un bărbat de 63 de ani şi a stabilit faptul că acesta ar fi încercat să aplaneze un conflict între două persoane, ce se afla în desfăşurare în faţa magazinului, moment în care ar fi fost lovit de către una dintre acestea, respectiv de către un bărbat în vârstă de 22 de ani. De asemenea, în timpul conflictului, bărbatul în vârstă de 22 de ani ar fi distrus o vitrină frigorifică din incinta magazinului.”, transmite IPJ Vrancea.

În momentul în care bărbatul a ieşit, un alt tânăr se apropie de el şi îl loveşte cu pumnii, iar apoi tânărul îmbrăcat în albastru se dezlănţuie şi îl loveşte fără milă.

Polițiștii au ajuns cu întârziere

O femeie a reuşit să îl oprească pe agresor şi să îl tragă afară din magazin, iar apoi toţi au plecat. Bărbatul s-a plâns că a sunat degeaba la numărul unic de urgenţă 112, pentru că poliţiştii au ajuns cu întâziere.

Victima a fost preluată de către un echipaj SAJ Vrancea, în vederea acordării îngrijirilor medicale. Toate persoanele implicate în altercaţie au fost identificate şi conduse la sediul poliţiei.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, distrugere şi violarea sediului profesional, potrivit anchetatorilor.

author avatar
Andreea Vlad
307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger