AcasăNewsBarbat, batut crunt, pe trecerea de pietoni, fiindca a indraznit sa...

Barbat, batut crunt, pe trecerea de pietoni, fiindca a indraznit sa “deranjeze” un sofer

Un barbat din Constanta a fost batut de trei indivizi, chiar sub ochii copilului, pentru ca a indraznit sa-i ceara unui sofer sa incetineasca la trecerea de pietoni.

Victima, impreuna cu sotia si copilul, trecea regulamentar strada in momentul in care a observant o masina venind cu viteza. I-a facut semn celui de la volan sa incetineasca ceea ce l-a enervat peste masura pe sofer. Trei persoane au coborat din autoturism si au iceput sa-l bata cu pumnii si cu picioarele.

„M-au pus jos, picioare peste tot, in cap. Am fugit langa niste doamne care aveau o taraba cu flori din piata si ei tot pe mine”, a relatat barbatul.

Sotia si fetita victimei au fost de fata la acest incident, insa nu au putut face nimic. „L-au luat la bataie si cu pumnii si cu picioarele si i-au scos dintii din gura”, a povestit un martor.

O alta femeie, care a vazut tot incidentul, sustine ca un echipaj al politiei se afla in zona, supraveghind traficul, insa membrii acestuia au privit nepasatori la agresiune.

„Politistii sectiei 2 Constanta au depistat trei tineri, cu varste cuprinse intre 19, respectiv 27 de ani, suspectati de comiterea infractiunilor de loviri si alte violente”, a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Constanta, Anca Chirita.

author avatar
Alina Costache
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger