AcasăNewsBărbat acuzat că a furat un seif cu bani dintr-un restaurant din...

Bărbat acuzat că a furat un seif cu bani dintr-un restaurant din Capitală. Unde a fost prins suspectul

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, intrat în vizorul oamenilor legii, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Totul, după ce ar fi furat un seif în care se aflau circa 20.000 de lei, dintr-un restaurant din Sectorul 6 al Capitalei.

Din câte anunță luni, 29 ianuarie, Poliția Capitalei, suspectul – un cetățean străin- a fost depistat sâmbătă, 27 ianuarie, în incinta unui aeroport din Capitală și a fost dus la audieri. Este cercetat într-un dosar penal de furt calificat. Inițial a fost reținut, iar apoi arestat preventiv.

Cine a alertat poliția

Cercetările în acest caz au fost începute după ce managerul unei firme a sesizat poliția, anunțând că dintr-un restaurant aflat în Sectorul 6 ar fi fost sustras un seif metalic, în care se aflau peste 19.600 de lei.

„La data de 27 ianuarie 2024, poliţistii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigații Criminale – Sector 6 au reținut un bărbat, în vârstă de 35 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 19.600 de lei.

În fapt, la data de 20 ianuarie 2024, poliţiști din cadrul Secţiei 22 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112, de către managerul unei societăți comerciale, cu privire la faptul că, în intervalul 19/20 ianuarie 2024, între orele 22.00-07.30, din incinta unui restaurant, cu punct de lucru în Sectorul 6, ar fi fost sustras un seif metalic, în care se aflau peste 19.600 de lei”, anunță luni Poliția Capitalei, într-un comunicat.

Suspectul, prins la aeroport

S-au făcut cercetări, polițiștii stabilind că în acest caz bănuit de comiterea furtului ar fi bărbatul de 35 de ani. Depistat într-un aeroport, când, cel mai probabil ar fi vrut să plece din țară, suspectul a fost dus la audieri, iar apoi reținut, ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cazul a fost preluat de către Serviciul de Investigații Criminale – Sector 6, iar în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârșită de către un bărbat, în vârstă de 35 de ani, cetățean străin.

La data de 27 ianuarie 2024, bănuitul a fost depistat în incinta unui aeroport din Capitală și a fost condus la audieri.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile”, anunță Poliția Capitalei.

Conform sursei citate, cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigații Criminale – Sector 6, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

author avatar
Andrei Coman
230 afisari

3 COMENTARII

  1. „Depistat într-un aeroport, când, cel mai probabil ar fi vrut să plece din țară,”
    Unde dracu pleci din tara cu nici 4000 de euro la tine ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger