AcasăNewsBarack Obama, umilit de un pusti! Vezi ce a facut presedintele american!

Barack Obama, umilit de un pusti! Vezi ce a facut presedintele american!

Presedintele Statelor Unite a fost facut knockout de un pusti in varsta de numai zece ani. In timpul traditionalei curse cu oua de Pasti, organizata pe peluza Casei Albe, Barack Obama a incercat sa faca o demonstratie de baschet, insa nu prea i-a iesit.

Zeci de mii de persoane s-au prezentat, luni, la Washington, pe peluza de la Casa Alba, pentru a lua parte la traditionala cursa cu oua de Pasti, noteaza ABC News.

Presedintele american a oferit o demonstratie de baschet pentru cei prezenti, mai ales ca este cunoscut ca un fan al acestui sport. Obama a schimbat initial cateva vorbe cu pustii adunati la festivitate, a aruncat o data la cos, a si ratat, dupa care s-a pozat cu mingea in mana si a vrut sa se retraga. Ambitia insa nu i-a permis sa plece cu una cu doua.

„Trebuie sa nimeresc, inainte de a pleca”, a afirmat liderul administratiei de la Washington, inainte de a incepe sa arunce mingea la cos, insa nu a avut prea mare noroc. A ratat 13 aruncari de la diferite distante, asa ca un copil de zece ani a incercat sa-l incurajeze pe Obama aruncand si el mingea la cos… si a avut succes.

Cert este ca demmonstratia pustiului l-a ambitionat si mai tare pe presedintele Statelor Unite care a reusit intr-un final sa trimita doua mingi la cos, din cele 24 de incercari.

Purtatorul de cuvant al lui Obama, Jay Carney, a afirmat ca presedintelui american pur si simplu  ii lipseste timpul pentru a se antrena in mod corespunzator.

[youtube]1XscH8zo6e8[/youtube]

author avatar
Alina Costache
282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger