AcasăNewsBarack Obama l-a "citit" pe Putin: ce se află în spatele războiului...

Barack Obama l-a „citit” pe Putin: ce se află în spatele războiului din Ucraina (VIDEO)

barack obama Barack Obama l-a "citit" pe Putin: ce se află în spatele războiului din Ucraina

Barack Obama, fostul președinte al Statelor Unite, a vorbit pentru prima dată despre războiul din Ucraina. El l-a cunoscut personal pe Vladimir Putin şi pretinde că l-a „citit” bine pe liderul de la Kremlin.

„El a fost întotdeauna periculos. Putin în Ucraina a fost atât de nesăbuit pe cât nu ne-am fi așteptat sau văzut acum 8 sau 10 ani”, a mai spus Obama.

Putin luptă contra propriului popor?

„Putin a fost întotdeauna necruțător împotriva propriului popor, precum și împotriva altora. El a fost întotdeauna marcat de resentimente și de deformarea și distorsionarea naționalismului etnic. Acea parte a lui Putin, cred că a fost mereu acolo”, comentează Obama într-un interviu acordat NBC Today.

Obama a precizat că actuala acțiune militară din Ucraina este o nouă abordare a lui Putin, care nu apărea înainte. Obama a fost președintele SUA în timpul anexării ilegale Crimeei, în martie 2014, de către Putin.

Fostul preşedinte al SUA a analizat şi tactica pe care a abordat-o Joe Biden în relaţia cu războiul pornit de Putin. Obama susține că sunt circumstanțe diferite între situația de acum 8 ani și cea de acum, de invadare a Ucrainei.

Fostul președinte american a mai spus însă că actuala administrație – Joe Biden – „face ceea ce trebuie să facă”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.226 afisari

13 COMENTARII

  1. Da, da… Mi-am notat. Du-te în pi-z-da mătii de urâtanie leghetebistă și lingău de kururi globaliste.

  2. Hahahahahahah…Imi place aprecierea ca Biden face ce trebuie///Serios? Astia ne cred prosti? pai Biden nici nu exista. El recita, daca tine minte, ce ii spune Obama, adevaratul presedinte al SUA, din umbra bineinteles…dar o umbra de se vede de la Wshington pana in varful muntilor Himalaia, trecand pe sosele rapugioase romanesti si prin transeele din Ukraina.

  3. BeLeM(u)istul ăsta expirat urăște America și pe americani. Culmea ar fi să ajungă din nou la Casa Albă, că na… pe cine să pui? Pe Harris, care-i tută ca lumânarea dă nuntă? Zicea unul undeva că dacă negroteiul ăsta marxist ar ajunge vice- în locul proastei ăleia, iar domnul acela bătrân care face cachi pe el s-ar căra pe motiv de nema putirința, ghici, ajunge lingăul lui Soros, din nou, prezident.
    Adevărul e că, la naiba, după ce-ai omorât cu ghiotura cetățeni care aveau, ca singură vină, faptul că nu aveau bani pentru nenorocitele alea de asigurări, mai lipsește să le trimiți iar copiii să crape cine știe pe unde, că are balta pește. Vajnica armată americană, care n-a mai câștigat un război de pe la 1945 încoace…

  4. Prostia lui Obama se releva imediat, cand ii crede pe ceilalti prosti si gata sa-i creada prostiile si minciunile.

  5. Pe timpul lui obama a fost omorât în mod criminal Osama bin Laden, fiul seniorului Osama, cel care a pompat sute de miliarde de dolari în americani. Au trimis navy seal să-l omoare pe periculosul bătrân de 70 de ani, apărat de niște femei la fel de periculoase. Osama junior a realizat ceea ce tatăl sau nu a pătruns, minciună perfida americană. Lumea a pierdut câteva zeci de ani sub perfida democrație americană.
    Noi suntem americani și suntem cei hărăziti sa trăim bine și mocca pe spatele proștilor de pe planetă….

  6. MAI STEFANE ,CE -I AIA” L-A CITIT” ?? ,l-a citit iar raspunsul la ce „l-a citit ” este egal cu zero !!.
    Pe Obama l-au imins altii in functie si i-au dictat ce sa faca , Putin s-a ridicat singur dintre SACALII, RECHINII SI VARANII RUSI !!.
    OBAMA ERA CONDUS DIN UMBRA , PE CAND PUTIN CONDUCE DUPA PRINCIPIILE VECHILOR TARI !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Alimentul de bază care a atins un preţ exorbitant la raft, cel mai mare din ultimii 15 ani. De ce s-a ajuns în această...

Preţurile alimentelor cresc, la raft, aproape de la o zi la alta. Astfel, s-a ajuns în situaţia ca un produs de bază să ajungă...

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...
proger