AcasăNewsBarack Obama, flirt pe fata cu premierul thailandez

Barack Obama, flirt pe fata cu premierul thailandez

Aflat intr-un turneu de trei zile in Asia, presedintele american Barack Obama s-a intretinut mai mult decat cordial cu premierul thailandez Yingluck Shinawatra.

Obama nu si-a putut lua ochii de la premierul thailandez Yingluck Shinawatra

In varsta de 45 de ani, Yingluck, poreclita “Crabul”, nu si-a putut lua ochii de la Obama, pe care l-a privit intens, fluturand din gene mai ceva ca o scolarita indragostita. La randul sau, liderul de la Casa Alba a parut complet subjugat de exotica Yingluck, pe care s-a straduit sa o faca sa zambeasca.

Yingluck, poreclita “Crabul”, a incercat sa il “faca” din ochi pe Obama

Judecand dupa fotografiile facute la intalnirea de la Bangkok, presedintele a avut mai mereu glumele la el, doamna Shinawatra rasplatindu-i eforturile de a fi simpatic cu hohote de ras. Nu stim daca si sotia lui Obama, temperamentala Michelle, a apreciat schimburile de priviri dintre Barack si dragalasul “crab” thailandez. Se prea poate ca nu, daca ne gandim ca, in trecut, Michelle a avut grija sa le indeparteze din calea lui Barack pe toate femeile care l-au privit cu subinteles ( de exemplu, Oprah Winfrey). Revenind, insa, la sefa guvernului thailandez, aceasta este una dintre cele mai abile femei de afaceri din Asia, prima femeie premier din Thailanda, dar si cel mai tanar sef al guvernului  din tara sa din ultimii 60 de ani.

author avatar
Alina Creanga
1.270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger