AcasăBarack Obama a cantat cu Mick Jagger la Casa Alba -VIDEO

Barack Obama a cantat cu Mick Jagger la Casa Alba -VIDEO

Presedintele american Barack Obama si-a demonstrat o data in plus calitatile vocale acceptand, cu greu e drept, provocarea celebrului solist al trupei Rolling Stones, Mick Jagger, de a canta alaturi de el refrenul unei piese. Totul s-a intamplat marti seara, in timpul unui eveniment organizat la Casa Alba si dedicat muzicii blues.

(foto: captura Youtube)

Desi a fost intr-o dispozitie de zile mari, Obama nu s-a lasat prea usor convins de catre Jagger si si ceilalti muzicieni aflati pe scena sa cante cateva acorduri ale piesei „Sweet Home Chicago„, a solistului Robert Johnson. Intr-un final, dupa ce spusese ca „nu (canta) in seara asta”, Barack Obama a luat microfonul, noteza CNN. In aplauzele celor din jur si admirat de sotia sa, Michelle Obama, liderul de la Casa Alba a demonstrat ca are ureche muzicala, dar si voce.

[youtube]hhO1DnNKYbo[/youtube]

„Come on, baby don’t you want to go. Sweet home, Chicago”, a sunat refrenul piesei interpretate de Obama la doar o luna dupa ce liderul american era indelung aclamat dupa ce a ales sa interpreteze, de data aceea la tribuna, o bucata dintr-o piesa soul – „Let’s stay together”, a lui Al Green. Se intampla la New York, la o reuniune electorala la care presedintele Statelor Unite lua parte.

[youtube]fK5QTYLZIoM[/youtube]

149 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri