AcasăNewsBanicioiu si Negoita au povestit despre sexul cu fotomodele

Banicioiu si Negoita au povestit despre sexul cu fotomodele

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu si omul de afaceri Ionut Negoita, fratele politicianului Robert Negoita, au fost audiati, ieri, in calitate de martori, in dosarul “Sex cu fotomodele”.

Nicoale Banicioiu (foto) si Ionut Negoita s-au prezentat la audieri din oficiu

Odata cu Banicioiu si Negoita, instanta din Slobozia l-a audiat si pe omul de afaceri turc Muammer Tahir Rasitzaimoglu. Cei trei au cerut judecatorilor sa fie interogati cu prioritate, invocand diverse scuze. Desi audierile s-au desfasurat cu usile inchise, surse judiciare au precizat ca atat politicianul cat si cei doi afaceristi ar fi negat ca le-ar fi platit pe fete pentru sex sau ca le-ar fi fortat in vreun fel, dar au recunoscut ca au avut relatii cu diverse tinere, “ca toti barbatii”.

Ionut Negoita

In comparatie cu Nicolae Banicioiu, care nu s-a ferit sa dea ochii cu presa imediat dupa audieri, Ionut Negoita a preferat sa iasa pe usa din spate a tribunalului. Reamintim ca scandalul sexual a izbucnit  dupa arestarea mai multor proxeneti care isi ascundeau afacerea in spatele unor agentii de fotomodele. Potrivit anchetatorilor, tinerele scoase la produs, unele dintre ele minore, au trecut prin patul mai multor politicieni, afaceristi sau artisti.

author avatar
Adelina Ionicel
747 afisari

1 COMENTARIU

  1. misulica banicioiu si negoita sunt „fruntea psd-ului”!!!adica?niste proxeneti sunt „fruntea”unui partid care se vrea la putere!SA MORI DE RIS SAU DE PLINS!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger