AcasăNewsBanicioiu anunta: absolut toate cheltuielile de transport si tratament in strainatate -...

Banicioiu anunta: absolut toate cheltuielile de transport si tratament in strainatate – suportate de Stat!

Mazilit din fruntea PSD Sector 4 cu voia echipei Dragnea, Nicolae Banicioiu este considerat acum cartea castigatoare pentru partid la localele

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, anunta ca toti ranitii din Colectiv, care pot suporta un drum cu avionul in strainatate si primesc avizul medicilor romani in acest sens, vor fi transportati la diverse spitale din Europa pe cheltuiala Statului, fie ca pacientii detin sau nu detin asigurari medicale.

De altfel, Nicolae Banicioiu a subliniat ca toate costurile deplasarilor si cele necesare tratamentelor vor fi suportate de statul roman. Reactia ministrului vine in urma afirmatiilor facute de rudele tobosarului de la Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, potrivit carora o unitate spitaliceasca din Franta le-ar fi solicitat asigurarea medicala a pacientului pentru a putea declansa formalitatile de transport si internare. Duminica, mai multi pacienti din spitalele din Capitala urmeaza sa fie transportati la spitale din Marea Britanie, Finlanda si/sau Norvegia.

author avatar
Mihai Koblenko
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger