AcasăNewsBani pentru persoanele care isi toarna colegii corupti

Bani pentru persoanele care isi toarna colegii corupti

Beneficii pentru cei care isi dau in vileag colegii corupti! Asadar, persoanele care suspecteaza astfel de fapte in randul colegilor si le toarna sefului, nu vor primi doar aprecieri, ci si foloase materiale. Acest lucru ii vizeaza si pe cei care lucreaza in sectorul privat, dar si pe cei din sectorul public.

Aceasta propunere urmeaza sa fie analizata de Ministerului Justitiei, cel al Finantelor si cel al Reformei Administrative din Grecia, arata publicatia Kathimerimini. Chiar si expertii spun ca planul va da rezultate, iar actele de coruptie vor putea fi tinute mai usor sub control.

Asadar, cei care isi vor da de gol colegii, vor primi salarii mai mari, bonusuri si vor putea fi promovati intr-o alta functie. Propunerea respectiva arata ca este foarte important sa existe un un sistem care sa protejeze persoana care ii arata cu degetul pe cei care incalca legea.

Grecii au apelat la noua metoda de scadere a ratei de coruptie pentru ca statul lor sta cel mai prost la acest domeniu din intreaga Uniune Europeana.

Sursa foto: 15min.it.

 

author avatar
Anca Murgoci
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger