AcasăNewsBani pentru familiile victimelor incendiului de la Matei Balș. Despre ce sumă...

Bani pentru familiile victimelor incendiului de la Matei Balș. Despre ce sumă e vorba

matei balsBani pentru familiile victimelor incendiului de la Matei Balș. Despre ce sumă e vorba

Familiile victimelor incendiului de la Institutul „Matei Balș” din Capitală vor beneficia de un ajutor de stat în valoare de 5.000 de lei, a anunțat premierul Florin Cîțu.

Șeful Executivului a precizat că suma maximă posibilă pentru o astfel de intervenție este de un milion de lei.

„A fost aprobată o hotărâre de guvern din partea Ministerului Muncii, un lucru pe care l-am făcut și după tragedia de la Piatra Neamț. A fost aprobat o hotărâre de guvern prin care se propune acordarea de ajutoare de urgență pentru sprijinirea familiilor aparținătoare a victimelor tragediei de la Institutul Național „Matei Balș”, soldat cu decesul unor bolnavi și rănirea altora. Se propune ca familiile celor afectați să beneficieze de un ajutor de urgență în valoare de 5.000 de lei pentru fiecare persoană afectată”, a spus Cîțu.

Cîțu a spus că s-a aprobat o hotărâre de guvern pentru a ajuta familiile victimelor tragediei de la Institutul Național „Matei Balș”, la fel cum s-a întâmplat și după incendiul de la Piatra Neamț, conform Mediafax.

Bilanțul tragediei de la Matei Balș a ajuns, miercuri, la 11 decese. O pacientă Covid, în vârstă de 84 de ani, transferată după incendiu la Spitalul Universitar de Urgență „Elias” din București, este cea de-a 11-a victimă. Ea se afla în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie, informează Ministerul Sănătăţii.

author avatar
Andreea Vlad
121 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca faceti ciocul mic veti primi niste banuti.Morti cu morti,vii cu vii.Cam astia suntem noi,romanii,sa ne privim intai in oglinda,apoi sa injuram politicienii votati tot de noi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger