AcasăNewsBani grei de la Secureanu ajungeau la Fundatia Omenia, patronata de PF...

Bani grei de la Secureanu ajungeau la Fundatia Omenia, patronata de PF Daniel

Ciudatul circuit al spagilor in natura

Cu totii deja stim despre bizarele activitati ale fostului sef al spitalului “Malaxa”, Florin Secureanu. Dar, noi amanunte duc la ciudate legaturi ale acestuia pana la varful Patriarhiei.

Ciudatul circuit al spagilor in natura

Multi din banii negri colectati de Secureanu se scurgeau in conturile Fundatiei Internationale Omenia, fundatie bizara unde printre conducatori se numara oameni alesi precum PF Daniel, fostul sef SIE Ioan Talpes, omul de afaceri Mohamad Murad, creatoarea fundatiei, Minodora Ilie, scrie tolo.ro. ”90% dintre membri sunt masoni, dar asta nu l-a impiedicat pe insusi Patriarhul Daniel sa se lase numit presedinte de onoare!”, ar fi declarat unul dintre cei ce frecventeaza si azi fundatia cu sediul in Hotelul Phoenicia. Aici se petrec lucruri foarte stranii. Spre exemplu, cand a fost arestat, Sorin Oprescu a invocat-o pe Minodora Ilie ca pe cea de la care urma sa imprumute bani. Desi a fost scos de pe siteul omenia.ro, Adrian Secureanu a ramas in revistele fundatiei, alaturi de Preafericitul Daniel, Ioan Talpes, Printesa Lia ori Printul Paul, iar un om din ”Malaxa” descrie procurorilor relatia dintre Florin Secureanu si Minodora Ilie ca una intre subordonat si sef! ”O parte importanta a banilor scosi la negru din spital de Secureanu mergeau catre Fundatia Omenia”, le marturiseste el magistratilor. Cica si puterea Minodorei Ilie este incredibil de mare , spune aceeasi sursa: ”In 2010, Gheorghe Florea, de la Fulgerul Bragadiru, a primit lucrari grele de tot la «Malaxa», la cererea expresa a lui Sorin Oprescu. Dar, la un moment dat, lantul de iubire dintre Florea si Secureanu, amandoi masoni si amandoi curtenii lui Oprescu, s-a rupt. Secureanu n-a vrut sa-i mai plateasca lui Florea”. ”Oprescu a pus ochii pe Secureanu si a vrut sa-l zboare de la «Malaxa». Secureanu a aflat si s-a dus glont la Minodora Ilie, la fundatia Omenia. Minodora i-a chemat pe Oprescu si pe Secureanu si i-a impacat”. C-asa e-n tenis!

author avatar
Catalin Dumitrescu
5.705 afisari

3 COMENTARII

  1. Daca Prefericitul DANIEL ,patroneaza Fundatia OMENIA ,nu este un lucru bun ,pentru ORTODOXIA noastra!…..tinand cont cine face parte din ea!!!….Preafericitul sa IASA si sa dezminta ,ca altfel inseamna ca „zvonul cu acele carnete pentru NOI ortodoxii ,referitor la BOTEZ „sa nu fie IDEEA UNUIA ce nu este ortodox!!!!!….un pensionar …ce oricand”pot trece la islamism”in acest caz….

    • Nu te mai agita ; toata lumea ( informata ) stie ca intregul staff al BOR e plin de masoni, din aia creati in laboratoarele KGB.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger