AcasăNewsBani din droguri si din fonduri publice pentru "famiglia" deputatului Radulescu

Bani din droguri si din fonduri publice pentru „famiglia” deputatului Radulescu

Pentru familia deputatului PSD Catalin Radulescu banii nu au miros, chiar daca acestia provin din droguri sau din fonduri publice.

Catalin Radulescu, un deputat cu lipici la contracte cu statul

Fratele creatoarei de moda care a fost retinuta in Ajun de Craciun pentru posesie de droguri de mare risc, deputatul USL Catalin Radulescu, este foarte norocos la capitolul bani publici. In timp ce sora lui este acuzata ca face bani din droguri, deputatul lucreaza legal, cu statul.

Mai exact, firma infiintata de Radulescu, SC Concordia Con Strade SRL, a reusit, prin metode numai de ea stiute, sa puna mana pe mai multe contracte cu statul, cel mai recent fiind acela de anul trecut, de pe 29 decembrie, cand a primit de la CNADNR aproape patru milioane de euro pentru a reabilita doar 10 kilometri de sosea.

Sora deputatului, acuzata de posesie de droguri

Firma infiintata de deputat a castigat o licitatie de aproape 4 milioane de euro

Sora deputatului Radulescu a fost retinuta pentru posesie de droguri dupa ce asupra ei s-au găsit 700 de mililitri de ketamina, drog interzis, care inlocuieste cocaina. Surse judiciare au precizat ca Mirela Radulescu ar fi sustinut ca drogul era destinat consumului propriu. Nu este exclus ca aceasta sa fie doar o diversiune, daca tinem cont de faptul ca, potrivit legilor din Romania, consumatorii au sansa de a scapa de puscarie, in timp ce traficantii pot sta dupa gratii pana la 20 de ani.

Acuzat de viol

Politicianul, asociat cu fratele sau la SC Concordia Con Strade SRL

Nu numai Mirela Radulescu are probleme cu legea, ci si fratele ei, deputatul USL de Pitesti. Catalin Radulescu, prosper om de afaceri, este cercetat pentru viol si perversiuni sexuale, dupa ce o fosta angajata i-a facut plangere penala. Deputatul spune, insa, ca este nevinovat si ca este victima unei inscenari.

author avatar
Narcis Voica
1.408 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger