AcasăNewsBancomat incendiat într-o localitate din Arad. Câți bani au fost furați -...

Bancomat incendiat într-o localitate din Arad. Câți bani au fost furați – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Politia Română)

Anchetatorii arădeni fac cercetări. Și încearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat într-un caz desprins, parcă, dintr-un scenariu de film de acțiune.

Alerta s-a dat la primele ore ale zilei de vineri, când s-a anunțat la 112 că un bancomat din localitatea arădeană Șiria a fost cuprins de un incendiu.

La fața locului au ajuns oamenii legii, care au început cercetările. Se încearcă să se afle, cât mai rapid cu putință, cine și cum a provocat incendiul. Mai ales că din bancomat a dispărut o sumă semnificativă de bani.

Bancomatul, într-un magazin din zona centrală a localităţii

Poliţiştii din Arad au constatat că au fost furaţi 200.000 de lei dintr-un bancomat din localitatea Şiria, potrivit Agerpres. Totul, după ce a fost sesizat un incendiu la bancomat, informează, vineri, IPJ Arad.

„În dimineaţa de 5 iulie, în jurul orei 3:50, prin 112 a fost sesizat un incendiu, la un bancomat situat într-un magazin din zona centrală a localităţii Şiria. A fost constituită echipa operativă extinsă, formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţia Municipiului Arad, poliţişti criminalişti şi alţi specialişti, pentru efectuarea cercetării la faţa locului. Din administrarea probelor, până în acest moment, sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de furt calificat”, precizează reprezentanții IPJ Arad.

Potrivit sursei citate, din bancomat au fost sustraşi 200.000 de lei, iar prejudiciul total urmează a fi stabilit.

Nu în ultimul rând, Poliția transmite că în acest caz cercetările urmează să fie preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.