AcasăNewsBancile percep comisioane imorale

Bancile percep comisioane imorale

O simpla operatiune ca cea de a depune bani in propriul cont este comisionata de unele banci din Romania

Majoritatea bancilor inventeaza noi comisioane sau le maresc pe cele vechi in dorinta de a strange cat mai multi bani de la cei care au conturi deschise la ele.

O simpla operatiune ca cea de a depune bani in propriul cont este comisionata de unele banci din Romania

Sunt insa si banci care incep sa renunte sau sa mai taie din anumite comisioane. La ora actuala, sunt peste zece institutii de credit care iti iau comision daca se dispune poprirea con­tu­rilor sau contului tau. De exemplu, Banca Italo-Romena iti ia un comision de 120 de lei pentru fiecare poprire a unui cont. Astfel te vei trezi in situatia in care daca ai contul poprit, ti se va ridica poprirea doar dupa ce vei plati datoria si comisionul de poprire. Pe lista bancilor care iti comisioneaza poprirea se numara si BRD, Banca Tran­sil­vania, Piraeus Bank sau Millennium Bank.

Mai departe, ar trebui sa stii ca si depunerea de numerar in contul tau sau al altcuiva se comisioneaza. In plus, si daca primesti bani poti sa fii pus sa platesti comision. Credit Europe Bank este una din bancile care practica acest tip de comision. In schimb, BCR a renuntat sa-ti ia bani daca depui in contul propriu, dar platesti daca depui in alte conturi. Si daca primesti bani in cont platesti. Aceasta este noua regula si toti clentii ATE Bank, Bancpost, BCR, BRD, Raiffeisen,Alpha, UniCredit Tiriac, CEC Bank, Banca Tran­sil­vania, Carpatica, Leumi, Libra, RIB sau Italo-Romena ar trebui sa stie asta.

author avatar
Andrei Ispas
439 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger