AcasăNewsBancile, luate la bani marunti de politistii Capitalei

Bancile, luate la bani marunti de politistii Capitalei

Politia Capitalei a pornit o actiune ampla pentru a evalua masurilor de securitate din toate societatile bancare din Bucuresti.

Oamenii legii vor lua la bani marunti toate bancile in zilele de joi si vineri, 27 si 28 decembrie. Potrivit unui comunicat de presa, politistii vor verifica daca sunt respectate prevederile legate de paza si protectia bunurilor, dar si eficienta sistemelor electronice de alarma. Actiunea are ca scop cresterea nivelului de siguranta al personalului din unitatile bancare si al valorilor detinute in aceste locuri.

De asemenea, se urmareste si prevenirea unor eventuale atacuri asupra persoanelor ce desfasoara operatiuni cu numerar sau transporta valori monetare, precum si asupra personalului care asigura masuri de paza si protectie a bunurilor acestor institutii.

Aceasta actiune vine in urma producerii a doua jafuri cu care s-au confruntat politistii din Capitala. Ambele au avut loc la sucursale ale bancii Raiffeisen, la un interval de cinci zile. Ultimul jaf a avut loc chiar in ajunul Craciunului.

author avatar
Andra Nesu
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger