AcasăNewsBanca Rusiei pregateste lansarea „rublei de aur”

Banca Rusiei pregateste lansarea „rublei de aur”

Premierul rus, Dmitri Medvedev, a avertizat marti ca Ucraina este in pragul unui razboi civil, dupa ce au fost mobilizate primele batalioane, cu voluntari de pe Maidan.

Putin cantareste daca e momentul sa lanseze rubla sustinuta de aur

In timp ce Occidentul planuieste noi sanctiuni, Banca Rusiei se pregateste sa lanseze pe piata rubla sustinuta de aur. Noul logo al bancii anunta atacul final asupra dolarului.

 

Banca Rusiei versus JP Morgan, monitorizate de China

Rusia a anuntat ca aplicarea unor noi sanctiuni, din cauza unor „speculatii bazate pe informatii nefondate” de implicare in estul Ucrainei, vor fi contraproductive. In ciuda eforturilor facute pe fata si pe dos pentru aplanarea crizei, toata lumea a inteles ca Rusia isi va continua politica de forta, pe fondul unui climat geostrategic foarte slab al Vestului. Lansarea noului logo al Bancii Rusiei, care consta in „rubla de aur”, este un raspuns pentru puternica banca JP Morgan, care a intrat in „batalia economica”, blocand tranzanctiile online ale bancilor rusesti. Analistii economici avertizeaza ca decizia Rusiei de a sustine rubla cu vastele rezerve de aur va afecta economia globala. Dar, in primul rand, va da o lovitura mortala dolarului. Conform strategiilor de implementare a Noii Ordini Mondiale bancare, China fusese aleasa de elita mondiala ca sa dea acest „start”, avand toate parghiile valutare sa ingroape dolarul fara sa sufere prea multe natiuni. Insa, Rusia se pare ca are alt plan.

Obama a cerut prorusilor sa depuna armele

Presedintele american, Barack Obama, a cerut „militiilor separatiste proruse” sa depuna armele. Presedintele rus a cerut, la randul lui, nici macar sa nu se mai foloseasca termenul de „separatist”. Pana sa se puna de acord Vestul cu Estul cum sa-si formuleze nemultumirile, un prim batalion din cadrul Garzii Nationale a Ucrainei a fost trimis in estul tarii. O coloana de blindate si membri ai fotelor speciale ucrainene stationau marti la o distanta de 40 de kilometri de Slaviansk, o localitate situata in estul Ucrainei, care a trecut sambata sub controlul unor grupari armate proruse. Ucraina se afla „pe marginea razboiului civil”, a apreciat marti premierul rus, Dmitri Medvedev, aratandu-se ingrijorat de aceste manevre ale Ucrainei.

author avatar
Adina Mutar
711 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger