AcasăNewsBanca jefuita in plina zi. Hotul era inarmat si a reusit sa...

Banca jefuita in plina zi. Hotul era inarmat si a reusit sa fuga

Alerta la aceasta ora in Bistrita Nasaud, dupa ce o sucursala a unei banci din oras a fost tinta unui jaf. Din fericire, in afara unei sperieturi, angajatii nu au avut de suferit de pe urma incidentului.

UPDATE: Oamenii legii nu au reusit inca sa dea de urma suspectului in cazul jafului reclamat in aceasta dimineata. Dupa ce s-a dat alarma, insa, s-au facut cercetari nu doar la fata locului, in acest sens instituindu-se inclusiv filtre rutiere, in incercarea de a-l indentifica pe barbatul cautat.

Din datele facute publice pana acum de autoritatile locale, politia a fost alertata cu scurta vreme inainte de 10.30. „La data de 5 iulie, ora 10.27, politia a fost sesizata despre faptul ca un barbat a patruns in sediul unei unitati bancare din Bistrița, unde, prin amenintare cu o arma, a cerut banii din seif. Din primele date, acesta a sustras o suma de bani, urmand ca reprezentantii unitatii bancare sa ne comunice prejudiciul”, a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Bistrita-Nasaud, citat de mesagerul.ro.

––-

Din primele informatii, lucrurile s-au intamplat astfel: un individ care a avut grija sa isi mascheze cat de cat trasaturile a intrat in sediul bancii, fluturand o arma. I-a amenintat pe angajati si, intr-un timp foarte scurt, a reusit sa dea bir cu fugitii, insa nu inainte de a pune mana pe o suma de bani. Conform gazetadebistrita.ro, individul cautat de politie ar avea in jur de 30 de ani.

Momentan cuantumul prazii nu este cunoscut. La fel cum nu se stie incotro a luat-o suspectul in acest caz de jaf. Cert este ca la fata locului a fost chemata politia. Ai carei specialisti au izolat zona si au inceput sa stranga indicii utile rezolvarii cazului. Cel mai probabil, in curand urmeaza ca politistii sa stea de vorba si cu angajatii sucursalei respective, in incercarea de a aduna cat mai multe detalii utile rezolvarii cat mai rapide a cazului.

Cazul a aparut la aproape o luna de cand o sucursala a aceleiasi banci – Raiffeisen, de aceasta data din Capitala, a fost tinta unei tentative de jaf. La momentul respectiv, suspectul a dat bir cu fugitii inainte sa apuce sa puna mana pe bani.

sursa foto: bacau.net

175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger