AcasăNewsBanca ii executa Geaninei Ilies mosia din Otopeni

Banca ii executa Geaninei Ilies mosia din Otopeni

Prezentatoarea stirilor sportive Geanina Ilies da dintr-un necaz in altul. Divortata si parasita de iubit, satena ramane si fara mosia din Otopeni, care i-a fost scoasa la licitatie de catre banca.

Geanina Ilies a pus gaj imobilul din Otopeni pentru un imprumut de 45.000 de euro

Geanina Ilies, fosta Varga, pare ca este in picaj. Zilele trecute, satena a primit o veste proasta de la o societate de executori judecatoresti, care i-au scos averea la licitatie.

Imobilul scos la mezat la pretul de 86.706 lei este situat in Otopeni si are o suprafata de 279 mp. El a fost pus gaj pentru un imprumut de 45.000 de euro pe care Geanina si fostul sot, Florin-Irinel Varga, l-au facut in 2007 la Alpha Bank si au „uitat” sa-l mai achite. Astfel, institutia bancara i-a actionat pe cei doi proprietari in instanta si, dupa cum era de asteptat, a si castigat procesul.

Poprire pe veninuri

Banca a obtinut executarea silita a fostilor soti, care au divortat in 2010, iar de licitatie se ocupa o societate de executori judecatoresti. Desi suma datorata de Geanina si Irinel Varga se ridica in prezent la peste 57.000 de euro, in care sunt incluse penalitatile si cheltuielile de executare, valoarea imobilului ipotecat nu acopera nici jumatate din datoriile catre banca. Licitatia va incepe de la suma de 86.706 lei, reprezentand 75% din pretul la care a fost evaluat terenul pus gaj. In aceste conditii, nu este exclus ca debitorii sa fie tarati din nou prin tribunale, pentru a li se vinde si alte bunuri sau pentru a li se pune poprire pe venituri, pana la achitarea intregii datorii, de peste 57.000 de euro.

author avatar
Narcis Voica
3.949 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger