AcasăNewsBanca Centrala a Iranului, pandita de Rothschild

Banca Centrala a Iranului, pandita de Rothschild

Banca Centrala a Iranului nu se afla in “circuitul” bancar Rothschild, al carui cap e Evelyn de Rothschild

Preluarea controlului asupra Bancii Centrale a Iranului este unul dintre motivele pentru care se vrea razboi cu republica islamica, scrie Presa Americana Libera (AFP).

Banca Centrala a Iranului nu se afla in “circuitul” bancar Rothschild, al carui cap e Evelyn de Rothschild

Iranul nu prezinta nicio amenintare militara pentru nimeni. Are cateva reactoare nucleare de cercetare si o centrala nucleara construita de rusi la Bushehr, in scop civil.

Nu e amenintare nucleara, ci tinta bancara

Evelyn de Rothschild

Uraniul imbogatit cu peste 20%, anuntat de curand de autoritatile iraniene, este folosit in scopuri medicale. Peste 90%  imbogatit este folosit pentru arme nucleare. „Sistemul bancar iranian este o tinta pentru ca nu merge alaturi de cel american, britanic si israelian, in sensul ca nu este controlat de Rothschild”, este de parere Pete Papaherakles, director AFP. Doar trei tari din intreaga lume nu au bancile centrale subjugate acestui imperiu bancar ocult: Cuba, Coreea de Nord si Iranul. Inainte de 11 septembrie 2001, erau sapte, numar mistic: bancile centrale din Afganistan, Irak, Sudan, Libia, Cuba, Coreea de Nord si Iranul. Odata cu razboaiele „antitero” si impotriva dictaturilor, au ramas in afara caracatitei Rothschild doar trei. In Libia, inca nu se terminasera luptele cu fortele lui Gaddafi, cand s-a infiintat prima banca Rothschild in Benghazi, unde aveau cartierul general trupele rebele.

Bani si aur

In urma cu cateva sute de ani morala crestina interzicea perceperea de dobanzi, fiind considerata exploatare, si se pedepsea cu moartea. Familia Rothschild a preluat Banca Angliei in 1815 si i-a extins tentaculele asupra tuturor bancilor centrale, mituind politicienii corupti sa accepte imprumuturi masive, pe care tarile respective nu le puteau returna. Asa s-a format caracatita si asa functioneaza si astazi, cand controleaza Banca Angliei, Rezervele Federale ale SUA, Banca Centrala Europeana, FMI, Banca Mondiala si Banca Regulamentelor Internationala, din Elvetia. Totodata, detine cea mai mare cantitate de aur, cumulativ. Credit Suisse estimeaza ca imperiul Rothschild, al carui cap, in momentul de fata, este Sir Evelyn de Rothschild, detine peste jumatate din averea intregii lumi: 231.000 de miliarde de dolari. Se pot castiga mii de miliarde din petrolul iranian si mii de miliarde din „profitul de razboi”, care include o multime de domenii. Toti acesti bani ajung tot in banci.

author avatar
Adina Mutar
993 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger