AcasăNewsBăluță, ”găgăuță” de la Sectorul 4

Băluță, ”găgăuță” de la Sectorul 4

Daniel Băluță are mari probleme cu reciclarea

Daniel Băluță, edilul de la Sectorul 4 al Capitalei a reușit, ieri, să facă o gafă monumentală pe contul său de socializare. El ironizează un om care a fost fotografiat în timp ce căuta gunoi într-o pubelă. Astfel că, se pare că locutorii din sectorul condus de primar și nu numai ei s-au scandalizat pentru felul în care edilul a vorbit despre o persoană care căuta în gunoi.

Daniel Băluță are mari probleme cu reciclarea

”Nu te arunca cu capul înainte, să nu rămâi ”în aer”. P.S.: Colectează inteligent!”, a fost mesajul  pe care primarul Băluță l-a postat. Astfel că acesta a devenit ”găgăuță” după cele scrise pe facebook. Internauții l-au catalogat în toate felurile și au scos în evidență că aroganța lui Băluță îl va costa mult la următoarele alegeri. Pe de altă parte, în numai o oră de la postare, Băluţă a strâns aproximativ 200 de reacţii virulente la adresa sa şi 30 de comentarii. Toți cei care au scris s-au arătat nemulțumiți de felul în care acesta conduce Primăria Sectorului 4 dar și de felul în care sunt desfășurate programele care îi privesc pe cei cu probleme sociale. Totodată, internauții l-au anunțat pe edil că deja s-au strâns semnături pentru a forma un dosar penal și plângeri la DNA pentru felul în care acesta a cheltuit banii locuitorilor din Sudul Capitalei.

Regrete târzii

Postarea care i-a pus lumea în cap

La câteva ore de la postarea de pe rețeaua de socializare, Băluță a revenit cu scuze și explicații despre comentariul făcut la adresa persoanei care căuta în gunoaie. „Asemenea abordări nu pot fi acceptate, întrucât oamenii în cauză se expun unor riscuri uriaşe în privinţa sănătăţii lor şi a celorlalte persoane cu care intră în contact”, menţionează edilul. Fără să spună dacă are un proiect pentru persoanele care sunt sărace și care își riscă astfel viața. Edilul a scris ulterior că el trimite aceste persoane la adăposturile speciale sau la programele de ajutor financiar ale primăriei, pentru a nu mai ajunge în astfel de situaţie limită. Doar că acolo e mai rău decât să-ți câștigi banii reciclând gunoiul. Internauții l-au invitat pe edilul Băluță-”găgăuță” să vină la astfel de centre pentru a vedea cum se trăiește în realitate în Sectorul 4.

author avatar
Ramona Feraru
2.178 afisari

13 COMENTARII

  1. Baluta este o catastrofa. O nulitate adusă de PSD. Din prostie sau din ticăloșie s-a înhăitat cu clanurile mafiote din S4 si a devenit sclavul acestora. Clanurile dictează, Baluta executa. Omul este praf. Cat despre aroganta, va rog sa va amintiți când s-a dus cu pantofi Paciotti (de cocalar) la niste blocuri de asistați social, adică votanții PSD. Uitați-va la fata lui.

  2. Primarul nu a făcut nicio gafă! Voi speculați și publicați niste articole cu titlu de propaganda.Noi,locuitorii sectorului 4 suntem ffff mulțumiți de activitatea și realizările acestui primar.Sectorul 4 este cel mai frumos sector din București.Felicitari Dl Primar Băluță!!!

  3. Domnule Primar,va rog sa veniți și în zona Aurel Persu și Postalionului sa vedeți cum acei investitori își fac singuri dreptate, nu respectă programul de lucru din A/C, nu uitați suntem tot locuitori ai Sectorul 4…!!!

    • Exista autorizație de construcție?
      Sunt convins ca da și în cazul acesta suportați consecințele opțiunii Dvs. de a va cumpăra o locuință într-o zona aflata în plina expansiune. PUNCT! [ ° ]

  4. Domnule Primar,va rog sa veniți în zona Postalionului sa vedeți cum mamele își plimba copii cu căruțul printre Ambrozie, cred ca nu este normal sa nu știi ce se întâmpla în sectorul care de peste 3 ani sunteți Primar, mai aveți câteva luni și va doriți un nou mandat………???!!!

  5. Ne-am cam săturat de boschetari, bețivi, sau … petaci (‘colectionari’ de pet-uri) ❗❗❗
    Așa că bine le fac autoritățile, fugarindu-i ❗

    • V-ați exprimat cât se poate de elegant…
      Pe înțelesul celor ce-l blamează pe Primar chestiunea suna cam asa :
      Luați boschetarii acasă la voi dacă nu va convine! Trăim în capitala unei tari și trebuie sa încurajăm orice inițiativa benefica noua cetățenilor.

  6. pat ala cu ambrozia, bah nene cand ti-ai luat casa in camp pe Postalionului nu vazusi ambrozia? v-ai inghesuit ca oile in ocol in ieftiniturile de cutii de chibrituri si aveti ifose de ambrozie. verba aia, beliti bah ochii ca altfel……

  7. Comentariu civilizat adresat „antiprosti
    Încerca domnule sa iei câteva ore de gramatica, după aceea te aștept cu un comentariu corect scris, cu punct și virgula.
    Corect stau în blocurile ieftine, cu un cred bancar pe 25 de ani, blocurile sunt executate de întreprinzători, milionari de carton, aștept cu nerăbdare sa vina domnul Primar sa vadă cum sunt respectate NTSM,sau cum nu exista la șantiere WC ecologice, dar exista câmpuri de Ambrozie…..!!!

    • Cu punct și cu virgula dă-mi voie sa-tispun ca tot un prost ești datorita faptului ca deși aveai cunoștință în materie, ai cumpărat un coteț pe care-l vei plăti în 25 de ani.
      Sclavule…

  8. Replica unui domn Kent
    Sclav este o persoana lipsita de orice drept, dar din păcate am un act de vânzare cumpărare,chiar dacă răspundeți pentru asa doctor stomatolog, sper ca peste câteva luni sa meargă pe Brâncoveanu la cabinetul particular….!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger