AcasăNewsBăluță a semnat în cartea de condoleanțe de la Ambasada Turciei. Primarul...

Băluță a semnat în cartea de condoleanțe de la Ambasada Turciei. Primarul sectorului 4: „Suntem alături de poporul turc, greu încercat în aceste momente”

Edilul Daniel Băluță a semnat, joi, în cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Turciei în România, anunță Primăria Sectorului 4.

„Suntem alături de poporul turc, greu încercat în aceste momente. Atât personal, cât și în numele comunității Sectorului 4, am transmis sincere condoleanțe pentru cei care nu mai sunt printre noi, dar și îndemnuri la curaj și încredere pentru perioada extrem de grea pe care oamenii din sudul Turciei o traversează”, a transmis Băluță.

Sectorul 4 se alătură efortului internațional de sprijin

Începutul de săptămână a îndoliat poporul turc, în urma unor cutremure repetate, care au cauzat moartea a mii de oameni și rănirea unui număr extrem de mare de persoane. „Din păcate, numărul victimelor este în creștere, însă oamenii din întreaga lume au demonstrat că altruismul nu are granițe și au făcut un scut uman pentru ajutorarea sinistraților care au în acest moment mare nevoie de sprijin.

Sectorul 4 se alătură acestui efort internațional, fapt pentru care primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a demarat deja procedurile necesare, astfel încât comunitatea noastră să poată sprijini în regim de urgență oamenii greu încercați în aceste momente, cu materiale și bunuri pentru tratarea răniților și pentru amenajarea conformă a campusurilor pentru sinistrați”, se menționează în comunicatul de presă.

Astfel că, din Sectorul 4 vor pleca, săptămâna viitoare, mai multe camioane cu alimente, medicamente, haine, corturi, paturi, saltele și aeroterme – mai anunță Primăria.

Unde pot veni cei care vor să doneze pentru a-i ajuta pe sinistrații din Turcia

Oficialii instituției conduse de către Daniel Băluță amintesc faptul că începând de joi, 9 februarie, și până vineri, 17 februarie, între orele 08.00 și 20.00, toți cei care doresc să ajute sinistrații din zonele afectate de cutremure în Turcia o pot face donând haine, medicamente și alimente neperisabile.

Aceștia sunt așteptați la sala de sport a Liceului Tehnologic Dacia, din strada Grigore Marin nr. 42-44.

author avatar
Andrei Coman
198 afisari

6 COMENTARII

    • „Suntem alături de poporul turc, greu încercat în aceste momente” Gresit! ESTI! Esti doar tu. De fapt parca erai primar la S4 din partea clanului sportivilor! Gresesc?

  1. Bai Baluta, bai hot-zule ordi-nar din BUkale, ai dat si tu o lacrima asa la misto, bai ipoc-ri-tul dra-ku-lui !! Daca esti asa de tare sa dai din gu-ra, du-te si fa si tu o excursie prin Turcia si Syria, din prima ai sanse sa scapi intreg, din al doilea loc sansele sunt numai de fifty-fifty, cum zicea tzi-ga-nul ala maf-iot in Nea Marin Miliardar 🙂 Bai Baluta, sa iti stea galu-stile in gat, bai cir-ka-rule ord-in-ar !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger