AcasăBaietelul asta e absolut cuceritor! Duet de senzatie devenit VIRAL! (VIDEO)

Baietelul asta e absolut cuceritor! Duet de senzatie devenit VIRAL! (VIDEO)

Un baietel frumusel foc si foarte talentat a cucerit Internetul. Tatal sau a filmat un moment muzical pe care l-au pregatit amandoi – voce si chitara- iar inregistrarea a ajuns sa depaseasca un milion de vizualizari pe Youtube.

Sunt mic, cant si in pijamale daca e cazul si am chitara pe dimensiunea mea. Cam asa s-ar prezenta copilasul din fotografie, daca ar fi sa-l intrebe cineva. Pustiul simpatic se numeste Diogo Mello, e din Brazilia si are un an si 11 luni. Ii place muzica si nu are trac in fata camerei. Mai ales daca il are pe tatal lui aproape! Inregistrarea i-a binedispus pe internautii care au descoperit o noua interpretare a hit-ului „Don’t Let Me Down”, piesa celebrei trupe Beatles. Si pe langa faptul ca Diogo e tare dragut, are si voce si reuseste sa tina ritmul melodiei. Nemaivorbind de faptul ca se descurca si cand e vorba de strunit corzile chitarei, intocmai ca tatal sau.

Ce-ar mai fi de spus despre interpretarea adorabila a baietelului filmat in pijamale? Postat pe site-ul amintit in urma cu cinci zile, clipul a strans peste un milion de vizualizari si numeroase felicitari adresate pustiului simpatic, dar si tatalui sau!

[youtube]8cYCubol7a0[/youtube]

999 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger