AcasăNewsBaietel de DOI ANI, MORT dupa ce tatal lui L-A UITAT in...

Baietel de DOI ANI, MORT dupa ce tatal lui L-A UITAT in masina!

Chef Andrea Albanese, in varsta de 39 de ani, a condus pana la restaurantul din Piacenza, Italia, acolo unde lucra, uitand ca in drum trebuia sa-l lase pe baiatul lui la gradinita… si nu si-a amintit toata ziua ca micutul a fost incuiat in masina. Nimeni nu a remarcat lipsa copilului pana la ora 17:00, cand bunicul lui s-a dus sa-l ia de la camin.

In varsta de numai doi anisori, Luca Albanese a murit, marti, dupa ce tatal sau, Andrea Albanese, l-a uitat in masina incuiata, pentru mai mult de opt ore, potrivit politiei.

Tatal lui Lucas sustine ca a uitat sa-si duca fiul la gradinita, in loc de asta mergand direct la restaurant unde lucreaza ca bucatar, noteaza nydailynews.com. Tatal si-ar fi lasat copilul in masina, in conditiile in care temperaturile in interiorul autoturismului au fost extrem de ridicate.

Alarma a fost data abia in jurul orei 17:00, atunci cand bunicul baiatului s-a dus sa-l ia de la gradinita si a sesizat ca micutul nu era acolo. Trupul neinsufletit al copilului a fost gasit in masina. Anchetatorii cred ca Lucas a murit sufocat.

Tatal este acum judecat pentru omor din imprudenta. Atat el cat si sotia lui au fost internati in spital, fiind in stare de soc dupa ce au aflat de tragedie.

O autopsie va fi efectuata la sfarsitul saptamanii pentru a stabili exact cauza mortii.

author avatar
Alina Costache
3.154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger