AcasăNewsBaie de sânge la Râşnov: un jandarm - UCIS şi un pompier...

Baie de sânge la Râşnov: un jandarm – UCIS şi un pompier – înjunghiat! Atacatorul se certa cu altcineva

crima

Un jandarm de 38 de ani, care a încercat să aplaneze un conflict între doi bărbaţi din cauza unui împrumut de câteva mii de euro, a fost ucis în noaptea de sâmbătă spre duminică.

De asemenea, şi un pompier a fost înjunghiat de către acelaşi atacator.

Agresorul şi cei 3 se cunoşteau

Conform prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, faptele s-au petrecut în oraşul Râşnov, iar poliţiştii spun că agresorul şi cei trei se cunoşteau.

La un moment dat, unul dintre tineri a scos un cuţit şi a început să-i înjunghie pe trei dintre cei aflaţi în curte. Astfel, un jandarm în vârstă de 39 de ani a fost înjunghiat şi a murit, iar un pompier şi un alt tânăr au fost grav răniţi şi au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Pe fondul consumului de alcool, agresorul i-a reproşat uneia dintre victime că nu i-a returnat un împrumut de câteva mii de euro. A mers acasă, s-a înarmat cu un cuţit şi s-a întors să îl atace pe pretinsul datornic.

În apărarea acestuia din urmă au intervenit alte două persoane, un jandarm şi încă o victimă, de 20 şi ceva de ani. În agresiune a fost ucis jandarmul şi vătămate celelalte două persoane. Apoi, agresorul s-a întors acasă, unde s-ar fi autoagresat prin secţionarea venelor de la mână.

În prezent, agresorul este în spital, la Sibiu, pentru a suferi o operaţie de urgenţă”, a spus procurorul.

Atacatorul, încadrat la omor şi tentativă de omor

La acest moment ofițerii de poliție judiciară, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Criminale, împreună cu procurorul criminalist de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, au întocmit un dosar penal, în care, la acest moment, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor, urmând ca evaluările medicale să ducă la încadrarea juridică a faptelor.

La data de 26 martie, în jurul orei 00,20, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat, prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că, în localitatea Râşnov, în incinta unui imobil, a avut loc o agresiune în care un bărbat, de 39 de ani, ar fi lovit cu un cuţit trei persoane.

Fapta s-ar fi petrecut în interiorul locuinţei, în care bărbatul bănuit a pătruns pe uşa aflată deschisă, aici găsindu-i împreună pe cei trei bărbaţi, cu vârstele de 22, 24, respectiv 38 de ani.

După săvârşirea agresiunii, autorul s-ar fi îndreptat către locuinţa sa, în apropierea acesteia fiind identificat, în stare de inconştienţă, cu tăieturi în zona braţelor, leziuni pe care şi le-ar fi provocat după conflictul din locuinţă„, a precizat IPJ Braşov.

 

author avatar
Andrei Ștefan
1.053 afisari

9 COMENTARII

  1. ”La un moment dat, unul dintre tineri a scos un cuţit ”???? De unde avea el cutit?

  2. niste oameni normali,nu fac asa ceva…ori erau beti…ori au ..consumat ceva..s-au atat ii duce capul…

  3. De mult timp urmăresc acest site, care în principiu are stiri cât de cât reale, dar mizeria și incultura din mesaje este de nedescris, să vă fie rușine!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger