AcasăNewsBaie de sânge la Miami! Două persoane au fost ucise și 20...

Baie de sânge la Miami! Două persoane au fost ucise și 20 rănite la un concert! (VIDEO)

miami atacBaie de sânge la Miami! Două persoane au fost ucise și 20 rănite la un concert!

Din păcate, SUA a fost atinsă de un nou incident cu focuri de armă. Două persoane au fost ucise şi alte cel puţin 20 au fost rănite duminică, după ce trei bărbaţi „au tras asupra mulţimii” adunate în faţa unei săli de concerte din Miami, Florida, în SUA, a anunţat poliţia locală.

Potrivit anchetatorilor, sala găzduia un eveniment aflat în program şi mai mulţi organizatori se aflau în faţa clădirii”, a precizat poliţia într-un comunicat, care a continuat:

Vehiculul SUV al indivizilor s-a apropiat de partea din faţă a sălii, trei indivizi au coborât şi au început să tragă la nimereală asupra mulţimii”.

Sunt nişte criminali cu sânge rece care au tras fără discernământ în mulţime, iar noi vom căuta dreptate”, au spus şefii din Poliţie.

Miami, ţinta atacurilor

Este al doilea atac armat de acest fel în zona orașului Miami în ultimele zile. O persoană a murit după ce șapte oameni au fost împușcați vineri noaptea, au mai transmis forțele de ordine. De la începutul acestui an au fost cel puțin 200 de atacuri armate în SUA.

Preşedintele american Joe Biden cataloga luna trecută violenţele din Statele Unite drept o „epidemie” şi o „ruşine internaţională”.

Potrivit site-ului Gun Violence Archive, în 2020 peste 43.000 de oameni au fost ucişi în Statele Unite cu arme de foc, un bilanţ care include şi sinuciderile.

author avatar
Andrei Ștefan
200 afisari

2 COMENTARII

  1. Tot ROMANICA e de vina pentru ce s-a intamplat in cea mai democratica tara din lume ,,RUSINE INTERNATIONALA”.Va dau un pont:Aici e mana lui PUTIN
    Mos BIDON ti-am gasit vinovatul.Ce mai stai,UNFLAL

  2. Mai Stefane , bati campii ,care baie ?,au ceea ce au votat ,au ceea ce au legiferat . Daca se impusca intre ei ca besmeticii si nu iau masuri asta inseamna ca-s si retardati !.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger