AcasăBaiatul lui Alain Delon implicat intr-un chef cu impuscaturi

Baiatul lui Alain Delon implicat intr-un chef cu impuscaturi

Alain Delon si fiul sau cel mic Alain-Fabien

Alain Delon a confirmat ca un foc de arma a fost tras in apartamentul sau din Geneva, in urma caruia o tanara a fost ranita. Actorul a dat asigurari ca nu fiul sau este cel care a tras.

Alain Delon si fiul sau cel mic Alain-Fabien

O tanara a fost ranita joi de un foc de arma in timpul unei petreceri care a luat o turnura dramatica, in apartamentul din capitala Elvetiei, unde se gasea Alain-Fabien Delon, de 17 ani, a anuntat vineri presa helveta. „Tot ce stiu in acest moment este ca nu fiul meu a tras. Au cotrobait, au umblat cu o arma, nu stiu, si glontul a scapat”, a declarat actorul ziarului elvetian Le Matin.

„Fiul mei mi-a inselat dragostea si increderea organizand fara stirea mea o petrecere la mine acasa, cu prietenii lui, in ajunul plecarii noastre in vacanta. Rezultatul: am primit un telefon de la politie. Sunt foarte trist”, a adaugat Alain Delon. Actorul a aformat ca nu detine „nici o arma in Geneva„. „Erau doua sau trei, se pare. Dar nu e imposibil sa fi fost luate din casa mea de la tara” de la Douchy, din sudul Parisului, dezvaluie Alain Delon.

„Fiii mei (Alain-Fabien si Anthony, cel mare – n.r.) se cred in filme(…) Anthony, intr-o vreme, a facut trei luni de inchisoare. Diferenta este ca eu fac o meserie. Anthony, la fel. S-a apucat dupa aia”, a continuat Delon. El a estimat ca „din cauza jocurilor video ultraviolente, Facebook, Internet si restul, copiii nostri traiesc tot timpul intr-o lume virtuala. Apoi sunt adusi brutal in realitate. Noroc ca tanara nu a murit!”