AcasăNewsBăiatul Clejanilor, pericol public prin Bucureşti: poliţiştii l-au prins drogat la volan!...

Băiatul Clejanilor, pericol public prin Bucureşti: poliţiştii l-au prins drogat la volan! (VIDEO)

fulgy fiul clejanilorBăiatul Clejanilor, pericol public prin Bucureşti: poliţiştii l-au prins drogat la volan!

Fiul Clejanilor, cel cunoscut cu pseudonimul Fulgy, dar pe care, în realitate, îl cheamă Dan Manole, a fost prins drogat la volan, sâmbătă noaptea, în București, la un control în trafic al polițiștilor.

Oamenii legii l-au condus pe cel cunoscut drept Fulgy la sediul INML pentru recoltare de probe biologice.

Trebuie menţionat că nu doar fiul Clejanilor a fost tras pe dreapta de polițiști, ci mai mulți șoferi au fost prinși drogați sau băuți la volan, după o razie de amploare a polițiștilor.

Fulgy a făcut circ la INML

Aflat, probabil, sub influenţa substanţelor interzise, Fulgy s-a dezlănuțuit în fața medicilor de la INML, iritat că i s-au recoltat probe și a ieșit pozitiv la canabis. Dan Manole și-a asigurat fanii de pe Instagram că totul este în regulă și nu a pățit nimic. Dar a fost tras pe dreapta de polițiști și prins drogat la volan, în urma unei razii.

Sunt la IML, nu mi-a făcut nimeni nimic”, le-a scris Fulgy fanilor săi pe rețeaua de socializare.

Când a fost întrebat ce va spune mama lui despre aducerea lui la INML, tânărul a răspuns: „Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal. Dacă nu, pleacă! Scuze. Deci v-am lăsat fără cuvinte”.

Fulgy a mai dezvăluit că a fost la o clinică dezintoxicare în Spania.

author avatar
Andrei Ștefan
363 afisari

2 COMENTARII

  1. De unde si pana unde o PUSLAMA de bani gata are”fani” ? Voi din presa faceti din unii ca el „vedete ” si automat o „vedeta” are „fani” .
    Am vazut saptamana trecuta un interviu cu aceasta „vedeta ” si spunea ca parintii au cheltuit pentru el si sora lui ( alta „vedeta” ! ) 120.000euro.
    Sunt curios daca „organele statului s-au „autosesizat” si sa faca demersurile necesare pentru a afla sursa banilor si daca s-au platit impozite !

    • NAE, nu fi naiv !!! Unde ai vazut tu in Ro. ca unul, macar unul dintre „minoritari”, maine, poimaine majoritari sa plateasca impozit ??? Pe ipochimeni nu ai voie sa-i stresezi in niciun fel, doar sa platim taxele sa beneficieze de : ajutor social, asistenta medicala gratuita (rar cand nu distrug asezamintele medicale) si alte stiute facilitati. Acestia sant ambasadorii nostri si ne fac „cinste”(sic) pe toate meleagurile. Ultima vezi America….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger