AcasăNewsBaiat de doi ani, in coma dupa o operatie de scoatere a...

Baiat de doi ani, in coma dupa o operatie de scoatere a amigdalelor

Un copil de doi ani se afla in coma la Spitalul Judetean din Timisoara, dupa o operatie de scoatere a amigdalelor si a polipilor, parintii micutului sustinand ca medicul a gresit interventia.

Baiatul este in coma indusa, starea sa este stabila si, cel mai probabil, va putea fi trezit din coma in cateva zile, cred medicii. Copilul a fost operat de medicii de la clinica Bega a Spitalului Judetean din Timisoara, insa, la scurt timp, a inceput sa sangereze abundent, iar sangele i-ar fi ajuns in plamani si in stomac, scrie digi24.ro.

Micutul a fost transferat in sectia ATI a Spitalului Judetean si conectat la aparate, pentru ca nu mai putea respira singur. Dupa doua zile, starea acestuia s-a ameliorat, fiind transferat la Spitalul pentru copii „Luis Turcanu”, unde se afla si in prezent, tot in sectia de terapie intensiva.

Doctorul care l-a operat nu a vrut sa comenteze situatia, invocand confidentialitatea medic-pacient. O comisie urmeaza sa stabileasca daca interventia chirurgicala a fost realizata conform procedurilor medicale. Tatal baiatului vrea acum sa depuna o plangere la Colegiul Medicilor.

Foto: antena3.ro

author avatar
Alina Costache
335 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger