AcasăNewsBaiat de 11 ani, in coma, dupa ce a fost impins pe...

Baiat de 11 ani, in coma, dupa ce a fost impins pe scari de un prieten

Un baiat in varsta de 11 ani a ajuns in coma la spital, dupa ce prietenul sau de 13 ani l-a impins pe scari.

Politistii au stabilit ca baiatul de 11 ani care a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a cazut in interiorul scarii unui bloc din Targoviste, a fost impins de la etajul al treilea de catre prietenul sau de 13 ani.

Potrivit anchetatorilor, initial s-a crezut ca baiatul ar fi cazut de la etajul intai, dar in urma cercetarilor s-a stabilit ca acesta a cazut de la etajul al treilea, fiind impins de prietenul sau, cu care se certase in timp ce inhalau prenandez.

„Politia Targoviste a fost sesizata prin 112 ca un copil a cazut pe scara unui bloc din municipiu. O echipa de cercetare a mers la fata locului, stabilind ca minorul, in varsta de 12 ani, se afla la etajul al treilea al scarii de bloc, impreuna cu un alt copil de 13 ani si consumau substante toxice, respectiv prenadez. In urma unui conflict, se pare ca baiatul de 13 ani l-a impins pe prietenul sau, care s-a dezechilibrat si a cazut in gol”, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita, agent Raluca Florescu, potrivit televiziunilor de stiri.

Reprezentantul Politiei a precizat ca baiatul de 13 ani a fost internat intr-un centru de reeducare din Targoviste. El este acuzat de vatamare corporala, iar dosarul a fost preluat de un procuror care va decide ce masuri vor fi luate impotriva acestuia.

Incidentul tragic a avut loc luni, in scara unul bloc, unde functioneaza un bar.  Cei doi copii mergeau frecvent pentru a-i ajuta pe angajatii localului la curatenie. In urma incidentului, copilul care a cazut de la etaj a fost preluat de o ambulanta si dus la Spitalul Judetean de Urgenta, iar ulterior a fost transportat la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din Capitala.

author avatar
Andra Nesu
477 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger