AcasăNewsBaia Mare: Un elev a murit sub privirile ingrozite ale colegilor

Baia Mare: Un elev a murit sub privirile ingrozite ale colegilor

Un tanar de 18 ani si-a pierdut viata in urma unui accident rutier, dupa ce soferul masinii in care se afla, alaturi de alti doi prieteni, a pierdut controlul volanului si s-a lovit violent de un stalp de electricitate.

Politistii sositi la fata locului au descoperit ca cel care conducea masina, un absolvent de liceu care luni urma sa dea proba scrisa la limba romana a examenului de bacalaureat, avea viteza si se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Soferul de 18 ani, care era impreuna cu doi prieteni, a pierdut controlul volanului, la intrarea in Baia Mare, si a intrat intr-un stalp de electricitate. In spatele lor se aflau mai multi colegi, in alte doua masini.

In urma impactului, pasagerul din dreapta, elev in clasa a 11-a, a murit pe loc. Prietenul sau, aflat pe bancheta din spate, a ramas incarcerat, iar pompierii au incercat mai bine de o ora sa-l scoata, pentru a fi dus la spital.

Soferul urma sa sustina in aceasta dimineata proba scrisa la bacalaureat, la Liceul de Arte din Baia Mare. El avea o alcoolemie de 0,18 mg/l alcool pur in aerul expirat si va fi cercetat pentru ucidere din culpa.

author avatar
Alina Costache
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger