Cauta

Bagati repede Xanax-ul pe compensate ca-l pierdem pe Gidea!

Spy: Andra nu reuseste sa scape de o superstitie din copilarie. Sta toata ziua cu inima cat un purice dupa intalnirea cu orice pisica neagra.

Intr-adevar, o stire de mare senzatie si, indiferent cat de multi pasi fac inapoi, ca in povestea cu mata, tot nu imi merge bine. Ultima data cand am cumparat revista asta s-a oprit liftul intre etaje, mi s-a spart racordul de apa rece, cainele mi-a ros o perna, a inceput viscolul, mi-a venit factura la intretinere si a fost cutremur in Filipine.

OK

Dan Negru vrea acasa, la Timisoara, unde miroase a Viena. Il inteleg, numai ca in Austria nu se face rating urland isteric la televiziune, acolo se mai cere si talent, si imaginatie. Si mai spune distinsul ca se simte insuportabil. Acum, de ce sa mint, si eu il simt la fel.

Libertatea

Andreea Marin-Banica s-a implicat intr-o campanie impotriva discriminarii rromilor si a realizat fotografii inedite pentru a lua parte la campania antidiscriminare “Si tu ai obraz”. “Obrazul este vitrina morala a omului. Gestul de a-ti apropia obrazul de cineva arata ca poti trai cu acea persoana”, spune dr. Cristian Andrei, psihologul care inca nu a aflat ca el insusi este pacient. Foarte misto gestul, oricum. Pe vremea cand eram holtei si eu mi-am apropiat obrazul de cel al unei superbitati de tiganca. Pe la patru dimineata deja nu mai aveam portofelul, iar prietenul meu a trebuit sa schimbe toate incuietorile.

Blitzmagazine.ro

„Pandele se tine de aceeasi sacosa cu Gabriela Vranceanu Firea”, zice o gazeta cu poze. Dau si eu buzna, in speranta ca o vad pe cea mai celebra femeie de pe pamant cum atarna de o punga. In realitate, se disting alte elemente emitente de mesaje. Pandele cu sacosa mare in mana inseamna ca la Voluntari e foamete ori ca primarul cara ajutoare. Coana Vranceanu are burta mare, ceea ce inseamna ca a mancat tot ce era in punga aia mai mica. Pe jos nu este zapada, adica nu e in Bucuresti, aici primarii asteptand ca primavara sa le faca deszapezirea. Si, poate cel mai important, desi fiecare priveste in alta parte, par sa mearga pe acelasi drum. Burta lui Pandele a crescut vizibil, desi eu stiam ca, de regula, femeile o patesc. Singurul lucru care nu se vede in poza este ca emisiunea duduii de la Antena 1este tot mai penibila.

Evenimentul zilei

Redactia a fost cuprinsa de nebunia scenariilor. A visat o lovitura de stat regizata de PSD si Conservatorii lui Voiculescu la meciul dintre Steaua si Twente. Atat de frumos arata incat jurai ca redactia a fugit de la Socola. Bineinteles, nu s-a intamplat nimic. Acum, la ora la care scriu, se disputa revansa, in Olanda. In mod cert lovitura de stat se va produce acolo si va fi trimisa in Romania pe e-mailul redactiei evz. Gata, vacanta s-a terminat, inapoi la Socola, copii!

Infoportal.ro

“Partidul Verde”solicita alesilor sa adopte un proiect de lege prin care casatoriile intre homosexuali sa fie legalizate. Si, sustine Ovidiu Iane, liderul partidului, UE face presiuni ca acest lucru sa se intample cat mai repede, ca noile familii sa poata adopta copii. Sincer, nu vad multi barbati alintandu-si nevestele cu “bai, Vasile”. Iar coana Europa, o curva stirba si care refuza sa se lase la vatra, sa ne scuteasca de tampeniile ei, pentru ca folclorul romanesc isi va pierde cel putin savoarea injuraturilor, “…te-n cur” devenind declaratie de dragoste.

Click

Adrian Pescariu, bagator de seama in showbiz, sparge topul stirilor de pripas. Cica Bianca Dragusanu e numai buna pentru un rol in “Lacul lebedelor”, e supla, are gat lung si picioare lungi, are silicoane si e dorita de multi barbati. Fraiere, nu de aia merge lumea la balet, chiar daca Dragusanca ar fi stuful, dar sa crezi ca barbatii isi doresc in pat o zburatoare e prea de tot. Sau asa te alinta barbatii din viata ta, “lebada mea barboasa”?

Antena 3

Gidea s-a manifestat plenar la emisiunea lui. E drept, pe oricine ar fi enervat interventia complet neinspirata a lui Lucian Duta, presedintele CNAS. Dar de aici si pana la a-i transmite, in direct, ca e “nesimtit” si “dobitoc” e cam lunga calea. Cum Gidea este si profesor la Intact Media Academy, mi-i imaginez deja pe viitorii moderatori discutand cu invitatii incomozi: “Ia zi, ma, bulangiule, cum mortii ma-tii ai facut o asemenea dobitocenie, ‘re-ai al dreacu’ tu de idiot?” Eu, unul, fac un apel catre premierul Ungureanu, Ministerul Sanatatii si CNAS sa bage repede Xanax-ul pe lista de compensate ca plesneste Gidea!

Hronicar

Ultimele stiri

  • Premiul Nobel pentru Literatură a fost câștigat de Cartea Mileniului OMUL VĂLURIT
  • Alege ce citești
  • Vizita lui Iohannis în SUA: România dă tot și nu primește nimic!
  • S-a rupt lanțul de iubire. Moldovenii, respinși pe bandă rulantă la intrarea în România
  • Rapid Premier League
  • Dovezi zdrobitoare. Camioanele supraîncărcate ale ucrainenilor ne-au făcut praf infrastructura
  • Sabotaj împotriva statului. Contractele cu operatorii străini din Portul Constanța, în defavoarea țării
  • Femeia cu cele mai mari buze din lume și-a injectat și nasul, pentru a echilibra trăsăturile feței – FOTO
  • Unde se vând lingourile de aur “ca pâinea caldă”
  • „Supa vulcanică”, umătoarea sursă de minerale esențiale?
  • Exit mobile version