AcasăNewsBadalau: PSD nu va sustine declansarea procedurii de suspendare a presedintelui

Badalau: PSD nu va sustine declansarea procedurii de suspendare a presedintelui

(sursa foto: Facebook)

Fostul numar 2 din PSD a tinut sa clarifice un lucru, odata ce presedintele a iesit public cerand demisia premierului Dancila si anuntand ca ii „retrage increderea” actualei sefe a Executivului.

Mai exact, social-democratul le-a raspuns celor care se intrebau ce pas au de gand sa faca pesedistii dupa declaratia sefului statului si daca iau in calcul si o astfel de varianta. „PSD nu va sustine declansarea procedurii de suspendare a presedintelui, pentru ca PSD nu isi doreste escaladarea acestui conflict declansat de presedintele Iohannis”, subliniaza Niculae Badalau intr-o postare pe Facebook, preluata de romaniatv.net.

Senatorul PSD de Giurgiu ofera si o explicatie pentru aceasta atitudine a formatiunii din care face parte. Si anume ca „nu vom raspunde la o provocare care ii afecteaza pe romani, cu alta provocare care sa-i afecteze pe romani. Suspendarea ar accentua instabilitatea creata deja de presedinte, iar acest lucru ar fi in dezavantajul cetatenilor romani si impotriva interesului Romaniei”.

sursa foto: Facebook

521 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mutalakul ar trebui suspendat,adica sa fie legat de picioare si suspendat asa poate i se va duce mintea la cap,deoarece in prezent gandeste cu picioarele tot pas cu pas.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger