AcasăNewsBadalau: Probabil ca Dancila ar trebui sa dea cu pumnul in masa

Badalau: Probabil ca Dancila ar trebui sa dea cu pumnul in masa

Fostul numar 2 in cadrul PSD, prezent la randul sau pe litoral, sambata, pentru a participa la sedinta conducerii social-democratilor, lasa sa se inteleaga ca sefa Executivului ar trebui sa aiba o atitudine mai categorica pentru a se impune mai clar in randul echipei guvernamentale – in randul careia ar putea aparea schimbari, dupa evaluarea ministrilor.

Pana sa inceapa discutiile liderilor PSD, de la Neptun, Niculae Badalau a fost intrebat daca e de parere ca la sedinta de sambata s-ar putea pune problema ca Dragnea sa faca un pas in spate. „Nu cred ca e cazul in acest moment si mai ales astazi (…) sa se puna in cadrul CEx o asemenea discutie”.

Cat priveste Executivul si o eventuala remaniere, Badalau spune ca „avem o guvernare buna, avem o crestere economica”, dar ca „e clar ca in cadrul Guvernului sunt ministere care functioneaza mai greu si probabil doamna prim-ministru va veni cu o masura de remaniere” si ca „nemultumiri sunt”, legate de Guvern, inclusiv domnia sa avand unele. „Ideea e ca in acest birou sa discutam si sa gasim masuri necesare pentru indreptare”, a conchis social-democratul.

Totodata, intrebat despre o schimbare aratata de sondaje, Badalau a admis ca „e foarte adevarat ca am avut o mica scadere in sondaje, (…) iar asta vine din Guvern, nu din partid, dar asta vom discuta”. Context in care, social-democratul a dat de inteles ca ar vrea un premier mai incisiv si ministri mai muncitori. „Consider ca doamna premier este o femeie cu un mare caracter si cu mare bun simt. Probabil ca ar trebui sa dea cu pumnul in masa si sa le explice domnilor ministri ca ar trebui sa munceasca mai mult”.

192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger