AcasăNewsBădălău invocă "demisia de onoare", înaintea CEx-ului: nu le sugerez nimic

Bădălău invocă „demisia de onoare”, înaintea CEx-ului: nu le sugerez nimic

Bădălău, un alt capitol al luptelor din PSD

Stă să înceapă Comitetul Executiv al social-democraților, o ședință în care se așteaptă, pe lângă faptul că se vor întoarce pe toate părțile rezultatele obținute la primul tur al prezidențialelor, să se și stabilească strategia pentru etapa următoare a cursei în care s-a calificat Viorica Dăncilă.

Până să participe la reuniunea mai-marilor PSD, Niculae Bădăleău, liderul Organizației din Giurgiu, județ în care Dăncilă a obținut un scor bun pe 10 noiembrie, a făcut câteva declarații cu tâlc. A anunțat, în primă fază, că se va încerca să se vadă ce soluții se găsesc pentru zonele unde rezultatele nu au fost cele scontate. „Unde am avut rezultate slabe, să încercăm să le îndreptăm”, a susținut liderul PSD Giurgiu.

Totodată, întrebat fiind dacă liderii de filiale care au obținut rezultate slabe ar trebui să își pună mandatul pe masă, social-democratul a răspuns că dacă ar fi fost într-o astfel de postură, și-ar fi dat demisia, o „demisie de onoare”. „Nu le sugerez nimic, eu vă spuneam ce aș fi făcut eu, am mai făcut o dată”, a declarat Bădălău.

foto: Facebook

573 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger