AcasăNewsBacteria E.coli a fost „inarmata” cu ADN de ciuma bubonica

Bacteria E.coli a fost „inarmata” cu ADN de ciuma bubonica

Bacteria mutanta de E.coli care a facut 35 de victime este un amalgam genetic de diverse tipuri de E.coli plus secvente ADN de la bacteria care provoaca ciuma.

In prezent, „Y pestis” este clasificat ca germene cu potential de bioterorism de categoria A

La 31 mai, cotidianul german Suddeutsche Zeitung informa ca biocercetatorul Helge Karch, director la Institutul Robert Koch din Germania si consultant la spitalul Universitatii Munster, a depistat ca bacteria care a provocat infectia cu E.coli cu potential letal – 0104:H4 – este o „himera”, fiind un amalgam genetic de diverse tipuri de E.coli si „secvente ADN de la bacteria care provoaca ciuma – Y pestis, aceasta fiind in mod particular patogenica”. Karch a tinut sa sublinieze ca secventele de ADN de „Y pestis” nu pot provoca imbolnaviri de ciuma, dar acestea au transformat inocenta E.coli in „patogenica”!

Alterata genetic in laborator

Rima Laibow, doctor specialist de la „Natural Solutions Foundation”, scria ca bacteria care a provocat la pacientii germani Sindromul Uremic-Hemolitic (SUH), cauzand moartea a 35 de persoane, este rezistenta la opt tipuri de antibiotice. E.coli normala este atat de prezenta in organismul uman, incat peste jumatate din volumul de fecale umane este formata din aceasta bacterie. Cum s-a putut imunizat? Numai „ajutata”! Mike Adams, de la Health Ranger, o spune mai de-a dreptul: „a fost alterata genetic in mod sistematic prin manipulare in laborator, pentru ca tipurile de antibiotice la care a dobandit rezistenta nu sunt folosite in agricultura si nu se gasesc in natura, unde bacteria, extrem de versatila, le-ar fi putut intalni, reusind sa se imunizeze prin combinatii genetice”. Mai explicit, colonii de E.coli au fost supuse unui tip de antibiotice, apoi cele supravietuitoare au fost supuse altui tip de antibiotic si tot asa pana s-a obtinut superbacteria E.coli rezistenta la cele opt tipuri de antibiotice folosite in mod curent de doctori pentru a trata infectiile mult mai simple cu diverse tipuri de E.coli. Ramane ca autoritatile germane sa descopere cine si de ce a facut acest „experiment” letal.

Germene din clasa A a bioterorismului

E.coli patogenică poate fi noua pandemie a mileniului

Helge Karch s-a declarat uimit sa descopere secvente de ADN de la bacteria ce a cauzat epidemia de ciuma bubonica – Moartea Neagra – din 1348 – 1351, care a secerat vietile a un sfert din populatia europeana. Ciuma bubonica a fost cauzata de „Yersinia pestis” – Biovar Mediaevalis. In zilele noastre „Y pestis” este clasificat ca germene cu potential de bioterorism de categoria A, ADN-ul fiind izolat din oase si dinti ale decedatilor de ciuma bubonica din cimitire din Anglia, Franta, Olanda! „Y pestis” este transmisa de anumite specii de sobolani si muste. Ca agent bioterorist a fost folosit de armata japoneza in 1940. Un avion a aruncat o incarcatura de orez si faina infestate deasupra provinciei Chekiang, China, provocand moartea a 121 de persoane. Chiar si asa inarmata, superbacteria n-ar rezista la remedii naturale ca nanoargintul sau solutia de argint coloidal, care intareste sistemul imunitar, actionand asupra a 650 de agenti patogeni, pe care-i distruge in mai putin de sase minute!

 

author avatar
Adina Mutar
1.541 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger