AcasăNewsBaconschi zice ca tot ce zboara de la MAI inghite MAE

Baconschi zice ca tot ce zboara de la MAI inghite MAE

PSD il banuie deja de furt pe Teodor Baconschi

Ministrul de Externe Theodor Baconschi „reformeaza” Internele lui Traian Igas in strainatate. Guvernul de la Bucuresti habar nu are.

Theodor Baconschi nu considera necesar sa-i dea raportul sefului sau de partid si guvern, Emil Boc

Aflat intr-o vizita la Cairo, primul diplomat al tarii s-a trezit declarand ca a disctutat cu Traian Igas, colegul de la Interne, despre „disponibilitatea” MAE-ului de a prelua o parte din persoanele concediate din MAI. “In definitiv, foarte multi dintre cei care vor fi disponibilizati la MAI au o buna experienta de lucru cu publicul si, in urma unei pregatiri specific consulara, ar putea sa fie eventual redistribuiti in reteaua noastra consulara”, si-a detaliat Baconschi ideea.

Toate bune si frumoase daca ministrul nu s-ar fi multumit doar cu trambitarea propunerii pe malul Nilului, ci ar fi abordat-o mai intai in Guvernul din care face parte. Nu a facut-o, iar anuntul l-a surprins pe premierul Boc, care a si confirmat ca habar nu are de asa ceva. Cum insa Baconschi este cotat drept o tanara speranta a PDL-ului (calitate in care a si fost ales prim-vicepresedinte al PDL), Boc s-a adunat, a minimalizat gafa si a decretat ca este “o idee buna”.

[poll id=”30″]

author avatar
Simona Badulescu
354 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger