AcasăNewsBaconschi s-a baricadat la Externe

Baconschi s-a baricadat la Externe

Teodor Baconschi

In ciuda prestatiei slabe si a numeroaselor gafe pe care le-a facut, pedelistii nu-l pot urni pe Teodor Baconschi din fruntea Ministerului de Externe.

Teodor Baconschi si-a asigurat functia la Ministerul de Externe strangand voturi pentru partid

Desi sunt constienti ca iesirile nu tocmai inspirate ale lui Baconschi din ultima perioada, gen “Romania care cerseste”, afecteaza imaginea si asa subreda a partidului, democrat-liberalii sunt nevoiti sa taca si sa inghita. Si asta pentru ca ministrul de Externe si primvicepresedinte al PDL  isi tine colegii in sah, amintindu-le de fiecare data ca partidul are nevoie de voturile din strainatate. Voturi cu care practic Teodor Baconschi s-a blindat, asigurandu-si astfel un mandat linistit. “Are un mare merit, a facut numirile in afara cu cap. A trimis omul potrivit la locul potrivit. In momentul de fata nu are nicio problema in strainatate, controleaza tot ce misca si are toate voturile la mana”, ne-au declarat surse democrat-liberale, mentionand ca partidul are nevoie de aceste voturi ca de aer.

Prin urmare, in fata acestei arme politice, orice gafa dimplomatica este trecuta cu vederea, cu atat mai mult cu cat pedelistii isi pun speranta tot in Baconschi cand vine vorba de adoptarea legii votului prin corespondenta.

author avatar
Adelina Ionicel
353 afisari

1 COMENTARIU

  1. golanul..tot golan…da cada are? vedeti sa afle si cine trebuie…parca el era cu ..cada…vox populi ,box dei…la urma urmei el este unul dintre cei trei care au facut minunea..alegerilor..el,generalul de s.t.s.,opris si….evident sefii politiei….pai nu ei erau indritutiti cu cnstatarile?..s-a intamplat ceva cu cel care a masluit alegerile…ala cu programul votarii?..din cate stiu eu nu..ah,sa nu uit betivanca ipocrita de macovei..a avut si ea rolul ei…pai cum altfel,cine se aseamana se aduna…la furat……va asigur ca vor fi tepe,chiar vor fi!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger