AcasăNewsBaconschi ataca PDL-ul din interior

Baconschi ataca PDL-ul din interior

PDL s-a “pesedizat”. Aceasta este concluzia la care a ajuns Teodor Baconschi, care militeaza pentru o recredibilizare a partidului.

Teodor Baconschi sustine ca PDL a preluat atitudini specifice stangii neo-comuniste

Din postura de candidat pentru functia de prim-vicepresedinte al PDL, Teodor Baconschi incearca sa castige simpatia colegilor, lovind in piesele grele ale partidului. “PDL a preluat in timp niste hataruri, cutume si atitudini specifice stangii neo-comuniste si care dezgusta. Orice electorat educat, cu discernamant, asteapta de la politicieni seriozitate, devotament, solutii, mai putin tapaj, mai putine conflicte interpersonale si totodata transparenta”, a afirmat democrat-liberalul, care se declara adeptul schimbarii la fata a partidului din care face parte.

„PDL trebuie sa scoata in fata acele figuri si acele resurse umane, dar si acele propuneri politice in stare sa-l recredibilizeze „, a mai spus Baconschi. Pe principiul “unde dai si unde crapa”, comparatia PDL-PSD nu i-a iritat pe pedelisti, ci pe social-democrati, acestia  din urma luand declaratia ca pe o jignire.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger