AcasăNewsBacaniile si shoppingul online atrag cei mai multi clienti

Bacaniile si shoppingul online atrag cei mai multi clienti

Bacaniile sunt pe primul loc in topul loialitatii consumatorilor

Succesul in afaceri depinde foarte mult si de loialitatea clientilor. Ca atare, investitiile profitabile trebuie facute in domeniile care atrag cei mai multi consumatori fideli.

Bacaniile sunt pe primul loc in topul loialitatii consumatorilor

Clientul nostru, stapanul nostru, este principiul care sta la baza oricarei afaceri de succes, economistii sustinand ca nu doar strategiile conteaza pentru a genera cat mai multi consumatori, ci insusi domeniul de activitate. Interesant este ca studiile de referinta au demonstrat ca multe dintre industriile care se bucura de loialitatea clientilor platesc costuri foarte mici pentru acestia din urma. Astfel, pe primele locuri in topul privind fidelitatea consumatorilor se situeaza bacaniile si supermarketurile (49% fidelitate).

Urmatorul domeniu de pe podium este cel al shoppingului online, loialitatea aici fiind de 47%. Pe urmatoarele locuri gasim magazinele specializate (46% loialitate) dar si retelele de socializare si de informatii online (43%). Desi hulit mai de toata lumea, domeniul asigurarilor auto are un public fidel de 35%,  la fel ca si brokerajul sau investitiile. Mai la coada clasamentului, dar tot printre premianti, gasim calculatoarele (32% fidelitate) si programele software (31% loialitate). Nici domeniul asigurarilor de locuinta nu sta prea rau, bucurandu-se de 27% loialitate, in timp ce serviciile de telefonie mobila au si ele 19%.

author avatar
eNational
240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger