AcasăNewsBacalaureatul ar putea fi modificat din toamna

Bacalaureatul ar putea fi modificat din toamna

Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu a anuntat ca, dat fiind faptul ca mai multe modificari ale Legii educatiei se afla deja la Senat, care este for decizional, bacalaureatul ar putea fi schimbat inca din toamna.

Ecaterina Andronescu

Bacalaureatul ar putea suferit modificari, inca din toamna, dat fiind faptul ca la Senat, care este for decizional, se afla mai multe modificari ale Legii educatiei. Anuntul a fost facut, marti, de Ecaterna Andronescu, noul ministru al Educatiei.

„Modificarea bacalaureatului ar fi posibila chiar din aceasta toamna. Avem Legea educatiei in Senat, acesta este for decizional pentru Legea educatiei. Astfel ca, daca vom decide modificarea bacalaureatului, acest lucru s-ar putea produce din toamna”, a spus Ecaterina Andronescu, citata de RTV.

Astfel, daca aceste modificari vor fi aprobate de catre senatori, candidatii din 2013 vor sustine examenul de Bacalaureat vor avea parte de probe diferentiate, in functie de profilul si filiera la care invata. De aceste modificari urmeaza a beneficia elevii incepand din 2013, si nu din 2016, cum prevede actuala Lege a educatiei.

Ecaterina Andronescu a adaugat ca si-ar dori sa fie scoase din examene si camerele de supraveghere, deoarece acesta nu fac decat sa ii sperie pe elevi.

„Ar fi bine sa putem renunta la camere. Mie, daca mi s-ar pune in spate o camera cand am examen cu studentii, nu m-as simti bine. Dar acum nu cred ca putem renunta, inca, la aceste camere”, a adaugat aceasta.

author avatar
Ionut Zgimbau
292 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger