AcasăNewsBACALAUREAT 2022. Când vor fi afișate REZULTATELE la Bacalaureat 

BACALAUREAT 2022. Când vor fi afișate REZULTATELE la Bacalaureat 

BACALAUREAT 2022. Când vor fi afișate REZULTATELE la Bacalaureat 

Probele scrise ale examenului de Bacalaureat 2022 s-au încheiat miercuri odată cu proba la alegere a profilului, dar emoțiile pentru absolvenții de liceu continuă până la afișarea rezultatelor.

Luni, 27 iunie, până la ora 12.00, pe site-ul bacalaureat.edu.ro și la afișierele școlilor în care au dat examenul vor fi afișate primele rezultate de la BAC 2022.

Media la bacalaureat se calculează ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire, a notelor obținute la probele scrise.

La ce oră se afișează rezultatele la BAC 2022

Absolvenții care au dat bacalaureatul vara aceasta pot vedea notele de la examenele de Bacalaureat la avizierele liceelor în care au dat examenul și pe site-ul Ministerului Educației, pe 27 iunie, până la ora 12:00.

În cazul absolvenților care nu au promovat una sau mai multe probe, care nu s-au prezentat la toate probele sau au fost eliminați, media generală la Bac nu se va calcula.

Cei care au avut corigențe la una sau mai multe materii, vor putea să se înscrie la sesiunea din toamnă a Bacalaureat 2022 după ce promovează examenele.

Rezultatele la BAC 2022, anonimizate

Pentru a se respecta legea privind protecția datelor personale, rezultatele la Examenul de Bacalaureat 2022 vor fi anonimizate.

Anonimizarea rezultatelor se face pe baza unui cod unic atribuit fiecărui elev la prima probă scrisă de la Bacalaureat.

author avatar
Andreea Vlad
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger