AcasăNewsBACALAUREAT 2016 - ultima proba scrisa, cea la alegere a profilului absolvit

BACALAUREAT 2016 – ultima proba scrisa, cea la alegere a profilului absolvit

Sesiunea de vara a BAC-ului 2016 se incheie, vineri, cu cea de pe urma proba scrisa, cea la alegere a profilului si specializarii absolvite.

Ceea ce inseamna ca elevii care s-au inscris la Bacalaureatul 2016 au intrat, de dimineata incepand, in salile de clasa, avand la ei pixuri cu mina albastra si cat mai multa concentrare si stapanire de sine, in incercarea de a rezolva cat mai corect si in limita celor trei ore avute la dispozitie, subiectele de pe foile de examen.

La aceasta ultima proba scrisa de la BAC au putut fi alese discipline precum chimie, biologie, economie, fizica ori geografie, dar si sociologie sau psihologie.

Odata incheiat momentul testarii, toto ce le ramane elevilor de facut este sa astepte sa fie afisate notele. Primel rezultate urmeaza sa fie facute publice pe 12 iulie, pentru ca, dupa depunerea si solutionarea contestatiilor, sa fir aflare rezultatele finale ale sesiunii de vara a bacalaureatului 2016, acest lucru se va intampla pe 16 iulie, din cate s-a precizat din directia Ministerului Educatiei.

sursa foot: romaniatv.net

author avatar
Cristina Stefan
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger